FUTSAL: 27 GÓLT LŐVE MASÍROZTUNK A RÁJÁTSZÁSBA

Szerdán a sereghajtó Viadukt-Biatorbágy vendékeként léptünk pályára, ahol 24 (!) gólos győzelmet arattunk. A diadalnak azért is van nagy értéke, mert így már biztosan nem végezhetünk a második pozíciónál rosszabb helyen, tehát biztosan mehetünk az NB 2-ért folytatott rájátszásba. Ha a hátralévő két mérkőzésünket is megnyerjük és a Kistarcsa nem javítja a miénknél jobbra a jelenleg 45 góllal rosszabb gólkülönbségét, valószínűleg az aranyérem is a nyakunkba kerül.

A Biatorbágy elleni gólokból a legtöbbet Németh Gusztáv vállalta magára, míg a kapus Lipők Benjamin is beköszönt kétszer a hazai kapusnak. 

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 25. forduló:

VIADUKT SE-BIATORBÁGY - MAGLÓDI TC 3 - 27 (1 - 12)

Törökbálint, jv: Molnár P. (Páldi F., Kovács P.)

gól: Pusztai Cs. 2, Rostás T. ill. Németh G. 5, Totika B. 4, Rábold R. 3, Bódi L. 3, Merczel J. 2, Lipők B. 2, Horváth R. 2, Poncok Cs. 2, Balogh Z. 2, Nagy T. 2

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Gál J., Rábold R., Poncok Cs. cserék: Totika B., Merczel J., Németh G., Nagy T., Bódi L., Balogh Z. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Erős kerettel érkeztünk a törökbálinti arénába, ahol a Biatorbágy vendégei voltunk. Igyekeztünk minél nagyobb gólkülönbséget elérni, mert úgy tűnik a végelszámolásnál ez lesz a döntő. Ennek megfelelően hamar el is kezdtük a gólok gyártását Rábold és Poncok révén. A félidőt 12:1-el zártuk. Szünet után kicsit átvariáltuk a csapatot és kapusunk kipróbálhatta milyen mezőnyben játszani. A végére sikerült a nagyobb arányú győzelem: 27-3.

Következő mérkőzés:

2018.04.03., kedd, 21:30, Gyömrő

MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA

U15maglod.jpg

Partnereink