FUTSAL: A TÓALMÁS IS KIPIPÁLVA

Továbbra is kimagasló teljesítményre képes futsal csapatunk, amely lassan elérkezik a bajnokság hajrájához. Szezon elején csak reménykedtünk benne, hogy a pontvadászat meghatározó csapata lehetünk, míg most másfél hónappal a zárás előtt a legjobb pozícióból várhatjik a hajrát.

Legutóbb a Tóalmás együttesét láttuk vendégül, ahol döcögős kezdés után 7-1-es győzelmet arattunk. Érdekesség, hogy a 14. percben még hátrányban voltunk, majd három percre rá 4-1-re vezettünk. Szünet után is volt egy négy perces, eredményes periódusunk, ekkor három gólt szereztünk.

Következő ellenfelünk az alsóházban tanyázó, de dobogós Üllőt elverő FC Dabas csapata lesz.

Férfi Futsal Pest megyei Regionális futsalbajnokság, 21. forduló:

MAGLÓDI TC - SK TÓALMÁS 7 - 1 (4 - 1)

Gyömrő, Sportcsarnok, jv: Fenyvesi Sz. (Zsarnóczay T., Ferenczi D.)

gól: Rábold R. 3, Poncok Cs. 2, Gál J. 2 ill. Nagy R.

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Merczel J., Rábold R., Totika B. cserék: Poncok Cs., Gál J., Bódi L., Németh G., Szűcs R. játékos-csapatvezető: Merczel János

 

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Hazai pályán fogadtuk a Tóalmás csapatát. A helyezés és az őszi mérkőzés alapján könnyű meccsre számítottunk. Sajnos nem az lett. A 4. percben vezetést szerzett a vendég csapat és több helyzetet is kidolgozott. A 15. percben sikerült egyenlítenünk és ezzel meg is zavartuk aktuális ellenfelünket. Hamar rúgtunk további három gólt majd 4:1-s eredménnyel fordultunk. A második félidőben már végig mi irányítottunk és az is belefért, hogy sok helyzet maradjon ki. Végére 7:1-s győzelem sikerült. Jövő héten a Dabast fogadjuk. Remeljük minél több szurkoló megtiszteli csapatunkat!

 

---

Következő mérkőzés:

2018.03.06., kedd, 21:30, Gyömrő, Sportcsarnok

MAGLÓDI TC - FC DABAS

U212015.jpg

Partnereink