LENULLÁZTUK AZ ÜLLŐT

Igazi rangadót vívott futsal csapatunk pénteken. A 27. fordulóból előrehozott összecsapást nem a legjobb előjelekkel vártuk, de végül sikerült a kellően erős összeállításban pályára lépnünk. Ellenfelünk hosszú hetek óta kiválóan teljesít. Döcögős rajtja után minden ellenfelét legyőzte, köztük a veretlen Kistarcsát is, így az élmezőnyig verekedte magát. Esetleges vereségünk esetén élre is állhattak volna, ám ezt Németh Gusztiék nem engedték. A ragyogóan végő Lipők Benjamin vezérletével 7-0-ás győzelmet arattunk. Jöhet a másik nagy erőpróba, ugyanis kedden a második helyezett Kistarcsa vendégeként szerepelhetünk.

Férfi Futsal Pest megyei regionális futsalbajnokság, 27. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

ÜLLŐ SE - MAGLÓDI TC 0 - 7 (0 - 5)

Üllő, jv: Molnár Cs. (Surin S., Páldi F.)

gól: Rábold R. 4, Kis R., Horváth R., Gál J..

Maglódi TC: Lipők B. - Horváth R., Poncok Cs., Rábold R., Gál J. cserék: Németh G., Merczel J., Bogáti P., Budafai G., Kis R., Sipos A. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Az előjelek alapján nem mi számítottunk esélyesnek az Üllő elleni mérkőzésen. Az őszi fordulóhoz képest jelentősen megerősödött a hazai csapat. Nekünk több játékos nem állt rendelkezésre, de visszatért hozzánk Kis Róbert és új igazolásunk is lett Bogáti Péter személyében. Igazi rangadót játszottunk, amelyre maximális koncentrációval érkeztünk. Nagyon jól kezdtünk és látványos gyors játékkal hamar megszereztük a vezetést, melyre gyorsan további két gólt tudtunk szerezni. Kapusunk Lipők Benjámin klasszis formában védett, így az üllői közel telt házas közönség nem örülhetett gólnak, ezért 5:0-s előnnyel mehettünk a szünetre. A második félidő elején nagyon sok helyzetet kidolgozott az Üllő, de hála a védelemnek és a remek kapusteljesítménynek gólt nem sikerült szerezniük. Nekünk a végére az is belefért, hogy kihagyjunk jónéhány ziccert. A vége 7:0 lett nekünk, amivel nagyon fontos három ponttal gazdagodtunk. Köszönjük a sok maglódi szurkolónak a bíztatást és hogy kilátogattak a mérkőzésre. Kedden Kistarcsára megyünk ahol hasonlóan fontos mérkőzést játszunk.

Következő mérkőzés:

2018.01.23., kedd, 20:30, Kistarcsa

KISTARCSA VSC - MAGLÓDI TC

3779986
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2631929
0
2631929
1148057
2631929
0
3779986
Your IP: 3.235.228.219
2022-06-27 09:39:42
PillerB2.jpg