REMI A NAGYKÁTA ELLEN

Amennyire felemelő volt a Berettyóújfalu elleni győzelmünk, annyira okozhat csalódást a hétfői, Nagykáta elleni 4-4-es döntelenünk, ahol a szokásos módon az utolsó percben alakítottuk ki a végeredményt. Ősszel 10-1-es győzelmet arattunk riválisunk felett idegenben, ám most a különböző okok miatt nem százszálékos állapotban lévő együttesünktől a döntetlen is elismerésre méltó eredmény.   

Férfi Futsal NB II, Kelet, 17. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA FUTSAL 4 - 4 (2 - 2)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Tihanyi N. (Rábel A., Leél-Őssy Á.)

gól: Simon Á. 2, Kis R., Balogh Z. ill. Molnár D. 3, Pomázi Sz.

sárga lap: Balogh Z. ill. Kovács Z.


Maglódi TC: Lipők B. - Poncok Cs., Németh G., Gál J., Balogh Z. cserék: Totika B., Simon Á., Kis R. játékos-csapatvezető: Merczel János

 

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Bizakodva vártuk a mérkőzést a Berettyó elleni bravúr után. Sajnos sok betegség és sérülés nehezítette a dolgunkat, ráadásul a vasárnapi nagypályás meccsek is benne maradtak mindenki lábában, így nagyon álmosan kezdtünk, mely meg is bosszulta magát. Két buta hiba után a nyolcadik percben 0:2 volt az állás, ekkor felébredtünk és még a félidőben sikerült kiegyenlíteni. A második félidőben folyamatosan támadtunk a kontrákra berendezkedő Nagykáta ellen, de miután megingásainkat kegyetlenül kihasználta a vendég csapat, csak 4:4-es döntetlent sikerült elérni ellenük!

 

Nagykáta Futsal facebook oldala: "Fél órás csúszással kezdtük a találkozót, mely nevetséges játékvezetés mellett zajlott végig. A bírók 2x20 perc helyett 2x15-öt játszattak, biztosan siettek valahova. Ezen körülmények ellenére is büszkék lehetünk a csapat teljesítményére. A fiúk becsülettel küzdöttek, csúsztak-másztak, aminek az eredménye pedig egy jól megérdemelt pont."

 

futsal202209.jpg

Partnereink