VÁRATLAN VERESÉG A REACTÓL

Negyed óra elteltével öt gólos hátrányba kerül csapatunk a REAC Sportiskola gárdájával szemben, amit ugyan huszáros második félidővel kozmetikázni tudtak, de a várva várt siker ezúttal elmaradt. Együttesünk ezzel a találkozóval letudta őszi szezonját és jelenleg a nyolcadik helyen áll. Néhány csapatnak még van elmaradt mérkőzése, ezért kicsit még hátrébb is csúszhatunk, de újoncként az ötven százalékos teljesítmény így is megsüvegelendő. Főleg úgy, hogy több, nálunk nagyobb múlttal rendelkező csapatot is megvertünk. Folytatás 2016. január 25-én Gyöngyösön.

Férfi Futsal NB II, Kelet, 13. forduló:

MAGLÓDI TC - REAC SPORTISKOLA SE 7 - 8 (1 - 5)

Gyömrői Sportcsarnok

jv: Leél-Őssy Á. (Harmath Zs., Kiss G.)

gól: Kis R. 2, Szűcs R. 2, Totika B., Poncok Cs., Dalmady I. ill. Kiss T. 3, Kollár Zs. 2, Balázs B. 2, Illés K.

sárga lap: Totika B., Dalmady I.

 

Maglódi TC: Lipők B. - Poncok Cs., Totika B., Merczel J., Németh G. cserék: Kis R., Dalmady I., Szűcs R. játékos-csapatvezető: Merczel János

Németh Gusztáv (játékos, Maglódi TC): Kevesen tudtunk a csapat rendelkezésére állni, ráadásul egy hétvégi torna hét meccse is lábakban volt még. Ennek köszönhetően a REAC gyorsan három gólos előnyt szerzett és a félidő is 5-1-es vendég vezetéssel zárult. A szünetben sikerült rendezni a sorokat, így a találkozó végére igen szoros lett az eredmény. Jó tanulás volt ez az ősz számunkra és tavasszal remélhetőleg egy megerősített kerettel komoly játékerőt fogunk képviselni!

felnottcs220914.jpg

Partnereink