BEVETTÜK NAGYKÁTÁT

KIÜTÉSES GYŐZELEMMEL FELEDTETTÜK A MÚLT HETI FIASKÓT

Futsal csapatunk gyorsan dűlőre vitte soros bajnokiját Nagykátán. Már az első félidőben tetemes, hat gólos előnyhöz jutottak, amit a második játékrészben újabb néggyel toldottak meg, amivel kétszámjegyűre alakították az elért góljaink számát. Csapatunk legeredményesebb játékosa Kis Róbert volt, aki egymaga négyszer mattolta a 'kátai kapust. Mellette kétszer talált a hálóba Gál József és Rábold Richárd, míg a végeredményt Németh Gusztáv és Merczel János alakította ki a találkozó hajrájában.

Férfi Futsal NB II, Kelet, 4. forduló:

NAGYKÁTA FUTSAL - MAGLÓDI TC 1 - 10 (0 - 6)

Nagykáta

jv: Geleta M. (Kozma Z., Kéri II. Z.)

gól: Koncz T. ill. Kis R. 4, Rábold R. 2, Gál J. 2, Németh G., Merczel J.

 

Maglódi TC: Lipők B. - Totika B., Gál J., Kis R., Rábold R. cserék: Németh G., Merczel J., Dalmady I., Rábold R. csapatvezető: Merczel János

 

Németh Gusztáv (A csapat játékosa): Úgy érkeztünk Nagykátára, hogy szerettük volna kiköszörűlni a múlt heti vereséget. Szerencsére ezen a héten mindenki megtalálta a góllövőcipőjét is, így már hamar megszereztük a vezetést. A hazai csapat egész mérkőzésen a védekezésre rendezkedett be és kontrákból próbált eredményes lenni. Ez a taktika az első félidőben egyáltalán nem, míg a szünet után is csupán egyszer vezetett kapott gólhoz, hála a védelemünknek, illetve kapusunknak, Lipők Benjáminnak. Megérdemelt győzelmet arattunk és további sok sikert kívánunk a Nagykáta csapatának.

 

U14farsang.jpg

Partnereink