UP EREDMÉNYEK: NYERT AZ U17 ÉS U19

Újabb győzelmet aratott ifjúsági csapatunk (fenti képen), ezúttal a Péteri vendégeként. Az igen szerény eredményeket hozó őszi szezon után igencsak magára talált a Kántor-legénység, amely legutóbbi négy mérkőzéséből hármat sikerrel abszolvált. Nyert a dobogóért ádáz harcot vívó U17 is, amely azt a Kőbányát verte meg 6-0-ra (lenti képen), akiktől ősszel vereséget szenvedett. Sajnos U13-as együttesünknek nem jött össze a bravúr. 6-1-es vereséget szenvedtünk attól az FC Dabastól, amely már most bajnoknak érezheti magát. Egy kis öröm talán az lehet, hogy míg ősszel még tizenkét gól volt a két csapat között, mostanra ez ötre olvadt.

U17-es bajnokság, Közép-csoport, 17. forduló:

MAGLÓDI TC - KŐBÁNYÁÉRT EGYESÜLET 6 - 0 (2 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szabados T. (Csizmadia D.)

gól: Farkas B. 2, Molnár H. 2, Szalai M. (11-esből), Kristóf L.

Maglódi TC: Nyilas L. - Széles D. (Balog G. 55p), Takács B. (Ernhöffer M. 70p), Holkó M., Piller B., Szalai M., Kristóf L., Molnár H. (Szilágyi B. 81p), Farkas B., Földváry V. (Szilágyi Zs. 77p), Kovács B.

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Nagyjából sikerült az, amit előzetesen elterveztünk, viszont a mérkőzés végére kiengedtünk. Több nagy helyzetet is kialakítottunk, amelyek kihasználatlanok maradtak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U17TTTT.jpg

Partnereink