UP EREDMÉNYEK: ÚJRA PONTOT SZERZETT AZ U19

Az őszi szünetet kihasználva hétköznap szerepeltek utánpótlás együtteseink. Az U15 elmaradt mérkőzését pótolta, míg az U17 és az U19 előrehozta bajnokiját, hogy ne kelljen Mindenszentek napján játszaniuk. Utóbbi két csapatunk egyaránt első döntetlenjét játszotta az idei szezonban, igaz mind a kettő lehet volna győzelem is. Az U19 két góllal is vezetett már Felsőpakonyban, de a hazaiak végül pontot mentettek, az U17 pedig egy elhibázott büntető miatt kesereghetett. Egyetlen hétvégén játszó alakulatunk az U13 volt, amely a Tápiószentmárton csapata ellen jól tartotta magát az első félidőben, de végül öt góllal alulmaradt ellenfelével szemben.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 9. forduló:

FELSŐPAKONY - MAGLÓDI TC 4 - 4 (0 - 1)
Felsőpakony, jv: Filácz R. (Laczkó Z.)

gól: Lőrincz B. 2 (egyet 11-esből), Gombik G., Határ D. ill. Csongrádi K. 2, Teiner G., Holkó M.

sárga lap: Implom V., Kiss D. ill. Hantosi B., Petri N., Fekete D.

kiállítva: Gombik G. ill. Németh M. - mindkettő a 84. percben második sárga lap után

Maglódi TC: Nyilas L. - Nagy A. (Vadon B. 46p), Hantosi B., Fekete K., Vida Z. (Németh M. 77p), Holkó M., Papellás P., Petri N., Teiner G., Fekete D. (Rétlaki K. 77p), Csongrádi K.

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzésen végre a mi akaratunk érvényesült szinte végig. Hamar vezetést szereztünk, amit meg is tudtunk tartani az első félidőben. A második játékrészben az ellenfél egyenlített, de kétszer is sikerült vezetést szereznünk, majd harmadszorra két gólra növeltük  előnyünket. Sajnos játékvezetői  tévedések miatt az ellenfél ismét egyenlített. Sajnálom a fiúkat, mert megérdemelték volna a győzelmet!

---

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 9. forduló:

GEAC - MAGLÓDI TC 1 - 1 (0 - 1)

Gödöllő, jv: Márton L. (Kovács K.)

gól: Sivadó K. ill. Farkas B.

sárga lap: Komoróczky F. ill. Kovács M.

Maglódi TC: Nyilas L. - Lengyel R., Ofella G., KRISTÓF L., BERTALAN H, (Balog G. 86p), Dobó-Kocsis M. 74p), Kovács M., Farkas B., FÖLDVÁRY V., Piller B. (Kovács Bálint 52), Kovács Bence

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC, Borsos Gábor távollétében): Mi irányítottuk a mérkőzést, de a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő, büntetőt is hibáztunk, míg ellenfelünk kevés helyzetéből egyet kihasznált, így meg kellett elégednünk egy ponttal. A győzelem ugyan elmaradt, de gratulálok a fiúknak, mert szépen játszottak!

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 2. fordulóból halasztott mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - DÁNY 4 - 1 (3 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Szabó B. (Kullai I.)

gól: Kovács B. 2, Gyenes G., Marton B. ill. Tóth B.

Maglódi TC: Molnár Zs. (Nagy Zs. 65p) - LENGYEL R., Matók B. (Nagy Balázs 41p), Marton B., Kristóf L., Karajos K. (Angyalosi P. 60p), KOVÁCS BÁLINT, Kovács Barnabás (Szabó A. 72p), Gyorgyovics Z. (Nagy Botond 65p), Gyenes G., Kiss K. (Fodor D. 50p)

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Rossz játékkal sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk. Gratulálok a csapatnak, de bízom benne, hogy ez a visszafogott teljesítmény csak egy alkalomra szólt!

---

U13-as bajnokság, Déli-csoport, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - KINCSEM LOVASPARK SE 2 - 7 (2 - 3)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Csatlós A. (Kovács T.)

gól: Nagy B., Molnár Cs. ill. Fejes Sz. 3, Vörös B., Vrana D., Boros M.

Maglódi TC: Nagy Zs. - Nagy Á., Nagy B., Németh L., Marton B., Gyorgyovics Z., Fodor D., Fekete Cs., Kiss K. cserék: Balogh M., Valló P., Szigeti B., Molnár Cs., Teplán Á., Varga L., Gyurina L.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC, Borsos Gábor távollétében): Az első félidő még kiegyenlítettebb játékot hozott, de a szünet után mindenben fölénk nőtt ellenfelünk, ami a végeredményben is megmutatkozik. Mindenki hajtott, nagyon akart, ezért elismerés illeti a társaságot.

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink