UP EREDMÉNYEK: KÉT MÉRKŐZÉST NYERT AZ U15

U15-ös együttesünk kettő idegenbeli mérkőzést is vívott az elmúlt héten, és mind a kettőt sikerrel is vette. Győzelmeik hatására a dobogó is elérhető közelségbe került. Újra a győzelem ösvényére lépett U17-es gárdánk, amely a forduló előtt még harmadik Dány ellen aratott kiütéses diadalt. U19-es együttesünk a második Dunavarsány otthonában vizitált és nem sikerült meglepetést elérnie.

U19-es bajnokság, Déli csoport, 8. forduló:

DUNAVARSÁNY - MAGLÓDI TC 6 - 0 (4 - 0)
Dunavarsány, jv: Gindl Sz. (Bublos O., Aszódi Cs.)

gól: Vadai P. 2, Habi L., Bosa D., Leéb T., Batrinu A.

sárga lap: Tőkés M. ill. Hantosi B., Rétlaki K., Fülöp A.

Maglódi TC: Nyilas L. - Fekete D (Fülöp A. 28p), Nagy A., Hantosi B., Németh M. (Varga T. 82p), Papellás P., Skultéty D., Vida Z., Teiner G., Rétlaki K., Mikó B.

Kántor Krisztián (edző, Maglódi TC): A mérkőzésen a csapat az esős, mostoha időjárás ellenére első és a második félidőben is erőn felül teljesített, végig küzdött, harcolt. Sokat fejlődött. Sajnos a mai nap ennyire volt elég. Az eredmény ellenére nagyon elégedett vagyok mindenki teljesítményével

---

U17-es bajnokság, Keleti csoport, 8. forduló:

MAGLÓDI TC - DÁNY 7 - 2 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Ferenczi D. (Kara P.)

gól: Holkó M. 2, Bertalan H., Dobó-Kocsis M., Farkas B., Kovács B., Gódor J. (öngól) ill. Tuza B., Kiss-Huszer M.

sárga lap: Földváry V. ill. Papp T.

Maglódi TC: Nyilas L. - Lengyel R. (Kovács Bálint 81p), Holkó M., Ofella G., Széles D., Molnár H. (Dobó-Kocsis M. 65p), Kristóf L., Bertalan H. (Gyenes G. 73p), Farkas B., Földváry V. (Szilágyi Zs. 85p), Kovács Bence

Borsos Gábor (edző, Maglódi TC): Az utóbbi szörnyű két hét alakulásai után egy rangadón kellett talpra állnunk és megmutatni hogy nem törtünk meg. A Dány ellen évek óta megy a rivalizálás a játékosok között, és mindig is nagyon szoros mérkőzést játszottunk velük, ez most sem alakult másképp. Bár irányítottuk a mérkőzést az első félidőben, nagyon kiegyenlített volt a játék, de egy szép támadás végén sikerült megszereznünk a vezetést. A második félidő elején sajnos a legrosszabbkor kaptuk az egyenlítő találatot. Viszont, ami meglepetés volt, hogy ennek ellenére tudtunk egyről a kettőre váltani, és valósággal szét daráltuk az ellenfelet, minden téren. Szebbnél szebb gólokat szereztünk, és megmutatta a tartását a csapat. Nagyon büszke voltam a srácokra és alig várom hogy folytassuk a munkát!

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 9. fordulóból előrehozott mérkőzésen:

GEAC - MAGLÓDI TC 2 - 6 (1 - 6)

Gödöllő, jv: Varga Z. (Csizmadia D.)

gól: Szabó Á., Nagy B. ill. Kovács B. 3, Fodor D. 2, Karajos K.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Lengyel R., Fodor D., Matók B., Marton B. (Nagy B. 76p), Kristóf L., Karajos K., Kovács Bálint, Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z. (Kiss K. 41p), Gyenes G., Kiss K.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Hatvan percen keresztül parádésan futballoztunk, még több gólt is szerezhettünk volna. Az utolsó húsz percben voltak nehézségeink, de addigra megnyugtató előnyt szereztünk, így nem forgott veszélyben a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak.

---

U15-ös bajnokság, Közép-csoport, 8. forduló:

RUBEOLA FC - MAGLÓDI TC 2 - 3 (1 - 1)

Budapest, jv: Kis P.

gól: Kollár M., Varga V. ill. Karajos K., Kiss K., Lengyel R.

Maglódi TC: Molnár Zs. - Lengyel R., Fodor D. (Nagy B. 73p), Matók B. (Kiss K. 50p), Marton B., Kristóf L., Karajos K., Kovács Bálint, Kovács Barnabás, Gyorgyovics Z., Gyenes G.

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Ki-ki meccset játszottunk a Rubeolával. Mezőnyben úgy gondolom, inkább mi irányítottunk, viszont a helyzeteket tekintve teljesen kiegyenlített volt a mérkőzés, de szerencsére végül mi örülhettünk.

felnottcs220914.jpg

Partnereink