U16: NEM KEGYELMEZETT AZ ÉLLOVAS

U16-os csapatunk az éllovas, eddig hibátlan teljesítményt nyújtó Taksony gárdáját fogadta. Fizikálisan és játéktudásban jóval előrébb tartó riválisunk hamar döntésre vitte a találkozót és magabiztos győzelmet aratott a legnagyobb rutinnal rendelkező játékosait nélkülöző együttesünk felett.

Megyei II. osztály, Délnyugati csoport, 9. forduló:

U16 MAGLÓDI TC - TAKSONY SE 0 - 14 (0 - 6)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Márton Dóra (Márton Gy.)

gól: Csergő B. 5, Bencsik Z. 2, Szabó N. 2, Király M., Gombos J., Vajtai L., Jóna G., Fekete K.

Maglódi TC: Kormány B. - Márkus Cs., Fekete K., Teiner G., Ács M., Fekete D., Szarka D., Molnár T., Csizmadia Zs. (Solymosi G. 73p), Greskó L., Juhász D.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Sokan betegeskedtek a héten, ezért nem csoda, hogy a Taksony ellen olyan összeállításban kellett pályára lépnünk, amilyenben eddig egyszer sem. Túl sok lehetőségünk nem volt a mérkőzésen, amit a végeredmény is hűen tükröz. Ettől függetlenül voltak szép megoldásaink, jó labdakihozatalaink, de számunkra most csak ennyi sikerélmény jutott. Rengeteget kell dolgoznunk azért, hogy szorosabb mérkőzéseket játszhassunk, hogy többet jussunk fel az ellenfeleink kapujához, de ehhez a gyerekekre is szükség lenne, hogy többet járjanak edzésre a jelenleginél. Ellenfelünknek gratulálok! Sportszerű találkozón megérdemelt győzelmet arattak!

U14farsang.jpg

Partnereink