U16: HATALMAS ZAKÓ

A rengeteg új játékost soraiban tudó U16-os együttesünk az első mérkőzésén ugyan még nyerni tudott a Péteri ellen, a második összecsapásán viszont méretes vereséget szenvedett el a Kiskunlacházától, amely a Halásztelek jogán indult el a bajnokságban. Ellenfelünk régóta együtt van, keretét szinte csak 2001-es labdarúgók alkotják, így talán a megyei első osztályba is nevezhetőek lettek volna, de végül velünk egy csoportba kaptak besorolást. Sajnos ilyen ellenfelek is szembe kell néznünk és csak remélni tudjuk, hogy amire új játékosaink felfejlődnek erre a szintre nem szegik kedvüket az ilyen vereségek!

Megyei II. osztály, Délnyugati csoport, 4. forduló:

U16 HALÁSZTELEK (PEREG SE) - MAGLÓDI TC 19 - 0 (11 - 0)

Péteri, jv: Dániel B. (Józan Sz.)

gól: Horák B. 5, Kulhanek M 4, Kálvin I. 2, Foki V., Joszkin I., Banók J., Povenszki Á., Pruha F., Kiss R., Papp B., Kácser Á.

Maglódi TC: Kormány B. - Greskó L., Márkus Cs., Slezák G., Fekete D., Fekete K., Szarka D., Teiner G., Petri N., Juhász D., Muhi V.

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Gratulálok ellenfelünknek, akik ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek. Nagyon sok fiatal van a keretünkben, akik csak most kezdtek ismerkedni ezzel a sportággal, számunkra egy ilyen ellenfél nagyon nagy falatnak számít. Minden elismerésem a srácoké, mert próbáltunk játszani, nem estünk össze. Egy-két lehetőségünk is akadt a gólszerzésre, kis szerencsével, akár gólt rúghattunk volna, de kozmetikázni az eredményen végül nem sikerült

U14farsang.jpg

Partnereink