U16: AZ ANGOL-MAGYART IDÉZTÜK

U16-os csapatunk szabadnap és halasztott mérkőzés után végre elkezdhette új bajnoki évadát. Nem is baj, hogy kicsit később rajtolhattunk, hiszen a sok kiöregedő miatt létszémhiánnyal küzdöttünk. Gyermekeket kellett toboroznunk, ami sikerült is, bár a keret még így is hiányos kicsit. Vasárnap nyolc olyan játékos lépett pályára, akinek ez volt első labdarúgó mérkőzése.

Az első fordulóban ahhoz a Péterihez látogattunk, amelyet a tavalyi bajnokságból már jól ismerhettünk, igaz idén ők lesznek az egyetlen ilyen együttes, miután átkerültünk a délnyugati csoportba. Csapatunk a klasszikus angol-magyar eredményt, a 3:6-ot idézve magabiztosan szerezte meg első győzelmét. A góljainkból Teiner Gergő (képünkön) hármat, Slezák Gergő kettőt, míg az újonc Petri Norbert egyet vállalt.

Megyei II. osztály, Délnyugati csoport, 3. forduló:

U16 PÉTERI KSK - MAGLÓDI TC 3 - 6 (3 - 4)

Péteri, jv: Cseresnyés Cs. (Mohácsi I.)

gól: Seres D., Péter-Szabó N., Luczai L. ill. Teiner G. 3, Slezák G. 2, Petri N.

sárga lap: Bognár Á., Pusztai B.

kiállítva: Bognár Á. 89. percben (Péteri, megrúgta ellenfelét)

Maglódi TC: Kormány B. (Solymosi G. 80p) - Greskó L., Márkus Cs., Ács P., Slezák G., Kovács G., Fekete D., Fekete K., Szarka D., Teiner G., Petri N. (Csizmadia Zs. 75p)

Lévai Csaba (edző, Maglódi TC): Le a kalappal srácok előtt, hiszen több új játékossal is, akiknek ez volt az első mérkőzése jó teljesítmény nyújtva megérdemelt győzelmet arattunk. Természetesen vannak hiányosságok, de ezeket edzéseken mielőbb orvosolni szeretnénk. Gratulálok az egész csapatnak.

felnottcs220914.jpg

Partnereink