hírek

FELKÉSZÜLÉS: NÉGY GÓLT LŐTTÜNK AZ ECSERNEK

Harmadik felkészülési mérkőzését is megnyerte felnőtt csapatunk, ezúttal a szomszédos Ecser együttesével szemben. Riválisunk hozzánk hasonlóan a megyei másodosztályban kezdi meg az őszt, de ők a déli csoportban, így a bajnokságban nem találkozunk egymással.

Bővebben: FELKÉSZÜLÉS: NÉGY GÓLT LŐTTÜNK AZ ECSERNEK

JÓL HALAD A FELKÉSZÜLÉS

Gőzerővel készül a Csömör elleni bajnoki rajtra felnőtt együttesünk. Ezen a héten már két felkészülés mérkőzések is szerepelt a programban, amiket meg is nyertünk. A keretben újabb változások voltak: érkezett Horváth Gábor a Gázgyár együttesétől, míg távozott Balogh Béla (CSO-KI) és Horváth Richárd (Csepel UFC). A csapat összetétele folyamatosan alakul, további távozók és érkezők is lesznek.

Bővebben: JÓL HALAD A FELKÉSZÜLÉS

MEGKEZDŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉS

undefined

Felnőtt labdarúgó csapatunk kezdte meg elsőként a felkészülést a következő évadra. Tizennyolc év elteltével kell újra a megyei második vonalra készülnünk, amelyben még mindig nem dőlt el, hogy az északi, vagy a déli csoport mezőnyében kerülünk. Mi éppen a választóvonalnál vagyunk, így mindkettőre van esélyünk. Az osztályváltás miatt több játékosunk is jelezte távozási szándékát, viszont igen hamar sikerült is őket pótolni, hiszen átigazolás szezon első hetében hat játékost is sikerült Maglódra csábítani.

Bővebben: MEGKEZDŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉS

ELSŐ HELYEN VÉGZETT AZ U16

Baranyai Pál vezette U16-os csapatunk is felért a csúcsra az idei bajnokságban. 107 gólt termeltek 10 mérkőzésen, aminek köszönhetően jobb gólkülönbséggel tudták megelőzni a mezőnyből ugyancsak kiemelkedő Vecsés gárdáját. A góllövő lista első három helyén is maglódi játékosok végeztek. Kovács Bálint 28, Pápa Richárd 20, Lengyel Róbert 17 góllal. Az érmeket és a kupát kedden délután vehették át a játékosok.

Bővebben: ELSŐ HELYEN VÉGZETT AZ U16

BAJNOK LETT AZ U13

U13-as korosztályunk ősszel az alapszakaszt a második helyen zárta, amely után igen erős csoportba került Sándli Márk legénysége a második szakaszban. Végül a tavaszt az öt osztály közül a harmadikban kezdhette meg, ahol csapatunk rajt-cél győzelmet aratott, tíz mérkőzéséből hetet megnyerve, jelenleg (egy mérkőzés még hátra van) hat pont előnnyel zárta a szezont. Ráadásul Vánkos Dénes 14 góljával a bajnokság második legeredményesebb labdarúgója lett, aki az egész szezont nézve 22 találatig jutott. Gratulálunk a srácoknak és edzőjüknek a kiváló teljesítményhez, nagyon büszkék vagyunk rájuk és az elért szép helyezésükre!

Akik a bajnoki címet kiharcolták: Balogh Milán, Gyüre Márk, Herendi Bátor, Korcsok Kenéz, Kovács Kende, Kovács Levente, Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Ede, Molnár Csongor, Németh Levente, Ochtinszki Tamás, Szénási Botond, Teplán Ákos, Vánkos Dénes, Vertetics Ákos, Valló Patrik (ősszel), Sándli Márk (edző) és a szülők, aki minden mérkőzésen buzdították a csapatot!

Bővebben: BAJNOK LETT AZ U13

3858087
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2710030
0
2710030
1148057
2710030
0
3858087
Your IP: 44.200.30.73
2022-08-13 14:40:06
U14masodik.jpg