hírek

FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Egy-egy nagyarányú győzelem, illetve vereség lett futsal utánpótlás együtteseink elmúlt hétvégi mérlege. Az U17 elszenvedett vereségén nem lehet csodálkozni, hiszen különböző okok miatt csere nélkül voltak kénytelenek játszani. Az U19 viszont igen hosszú kispaddal várhatta a találkozót, aminek köszönhetően végül tizennégy góllal terhelték meg a Jászfényszaru kapuját.

 

Bővebben: FUTSAL UP EREDMÉNYEK

KÉZILABDA: ELINDULT A SZEZON

Novemberig tartott a felkészülés, most pedig már bajnoki meccseken is bizonyíthattak U10-es és U11-es csapataink. Mindkét korosztályunkban vegyes eredmények születtek, igaz nagyobb részt győzelmek, azok is nagyarányúak. Szépen fejlődnek gyerekeink, amit bizonyítottak is minden mérkőzésen.

Bővebben: KÉZILABDA: ELINDULT A SZEZON

FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Vasárnapi nagy pályás találkozója után hétfőn már teremben bizonyíthatott U19-es korosztályunk, amely mindjárt az első mérkőzését sikeresen abszolválta. Harmadik találkozóján első győzelmének örülhetett U17-es együttesünk, amely a Kiskunhalas vendégeként, kétgólos hátrányból felállva tudott 3-2-re győzni

Bővebben: FUTSAL UP EREDMÉNYEK

ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

Az U19 és az U15 is sikerrel vette őszi utolsó akadályát így a reményeinknek megfelelően mindkét csapata a dobogón várhatja a tavaszi folytatást. A Szilágyi Zsolt vezette U15 az eddigi eredmények alapján nem feltétlenül számított esélyesnek a második Tura ellenében, de csapatunk végig nagy koncentrációval játszott és végül nem hagyott kétséget afelől ki a jobb csapat. A találkozó elejétől kezdődően kezdeményezőbben játszottunk és megérdemelt győzelemmel biztosítottuk be a dobogós helyezésünket. Az U19 az őszi első helyért lépett pályára és a Péteri ellen végül meg is szerezte azt. Noha az végeredmény szorosnak mondható, de ez leginkább a rengeteg kihagyott helyzetünknek köszönhető. Mindenképpen elégedettek lehetünk, hiszen a felnőtt mellett korosztályos csapataink is ragyogó időszakot tudhatnak maguk mögött.

 

 

 

 

Bővebben: ŐSZI BAJNOK AZ U19 IS, HARMADIK AZ U15

FUTSAL UP EREDMÉNYEK

Miután felnőtt futsal együttesünk élvonalbeli tagságot vívott ki klubunknak, a futsal utánpótlás terén is komolyabb kötelezettségeknek kell megfelelnünk. Az előző bajnoksághoz képest egy újabb korosztállyal bővült a regionális küzdelmekbe delegált csapataink száma, így ott az U19 mellett az U17-et is versenyeztetjük majd, míg a megyei versenyrendszerbe kötelezően benevezett U15 mellett még az U13-at is indítani fogjuk. Négy csapatunk közül az U17 kezdte meg legelőször a küzdelmeket. Az bizonyos, hogy nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a most összeállt csapat még csak ismerkedik a teremlabdarúgás alapjaival, közben pedig már igen erős csapatok ellen bajnoki találkozókon is bizonyítaniuk kell. Ahogy borítékolható volt az első két mérkőzés is ennek az ismerkedési ciklusnak lett beáldozva. Egyelőre nem sikerült pontot szerezni, de edzőjük, Tutor Csaba mentalitását ismerve, hamarosan ütőképes gárda formálódhat, ami hétről-hétre javuló formát mutat majd.

Bővebben: FUTSAL UP EREDMÉNYEK

U14masodik.jpg

Partnereink