hírek

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén csupán az U13 és az U15 lépett pályára utánpótlás korosztályaink közül, hiszen az alapszakasz küzdelmeit megnyerő U19 számára csak most hétvégén indul a felsőházi rájátszás. Míg múlt héten a veretlenségnek örülhettünk, most a nyeretlenség miatt búslakodhatunk, hiszen az U15 pont nélkül tért haza Pilisről, az U13 pedig 1-1-es döntetlenre végzett hazai pályán a Halásztelek ellen. Hogy ezen a héten is legyen sikerélményünk arról az U7-es és az U9-es csapat gondoskodott, akik a Bozsik rendezvényeken számtalan szép csellel, góllal és szép játékkal rukkoltak elő. U7-ben négy külön díjazottunk volt Ablonczy Aina, Kiss Adél, Póka Emma és Batta Dániel személyében, míg U9-ben Kubinyi Emma, Farkas Nimród és Schlembach Gergő bizonyult a legjobbnak.

 

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ 4 - 0

A Csömör elleni pontvesztést a közvetlen rivális, Valkó együttesének legyőzésével igyekeztünk némileg feledtetni, ami talán sikerült is.

Tudtuk, hogy ellenfelünk inkább a hazai, kisméretű pályáján igazán veszélyes, így a Kertész Károly Stadion méretei nekünk kedvezhetnek, csupán türelmesen kell játszanunk. Csapatunk az első perctől kezdve kezdeményezőbben játszott, de támadásaink befejezésébe sok pontatlanság csúszott az egyébként paprikás hangulatú első félidőben. Vendégeink előtt csak néhány helyzet adódott, amik viszont nem voltak veszélytelenek. A 40. percben aztán Kolozsvári László révén sikerült megszereznünk a vezetést, de ahhoz hogy előnnyel vonulhassunk szünetre, kellett a játékvezető is, aki Matyó Máté büntetőterületen belüli kezezését követően továbbengedte a játékot, nem kis felháborodást kiváltva a vendégek között. A szünetet követően tudatosabb támadás építésekbe kezdtünk, mely után Ivancsó, majd Kolozsvári is eredményes tudott lenni, felőrölve így az egyre kisebb lelkesédéssel játszó vendégeinket. Góljaink sorát Halász 85. percben szerzett találata zárta le, így végül 4-0-ás győzelmet arattunk. A gólkirály-jelöltek csatáját Kolozsvári László nyerte Zámbó Tibor ellenében, igaz utóbbi még így is egy góllal vezet előtte.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ 4 - 0

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Remek sorozatát folytatva lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését U19-es csapatunk, amely ragyogóan hajrázva, az utolsó percekben három gólt szerezve nyert 6-3-ra Tápiószentmártonban. A sorozatos győzelmeknek köszönhetően együttesünk hat pontos előnnyel nyerte meg a pontvadászatot, így a másodosztály felsőházába kvalifikálta magát, ahol a Százhalombatta, a Pilisvörösvár és a Vác-Deákvár ellen küzdhet meg a bajnoki címért. U15-ös együttesünk a második Nagykáta együttesét látta vendégül és hátrányból felállva 1-1-es döntetlenre végeztünk velük. Az U13-as csapatunk kiváló időben, lelkes szurkolás mellett, nagyon jó játékkal, fordulatos találkozót nyert meg a Diósddal szemben.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

Nem tudtuk meglovagolni kupasikereinket, és újra vereséget szenvedtünk soros bajnoki mérkőzésünkön. A Nyírbátor elleni monori találkozónk azért is fájó, mert így minimálisra csökkent az esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

MAGLÓD-HELLOPARKS - CSÖMÖR 2 - 2

Hiába a Kistarcsa elleni meggyőzőbb játékunk, a Csömör elleni találkozó első félidejében sajnos megint a csúnyábbik arcunkat mutattuk. Az első 45 percben olyan hibákat vétettünk, amit ellenfelünk két góllal büntetett. Csapatunk tartását mutatja, hogy a szünet után képesek voltunk felállni, kiegyenlíteni, sőt lehetőségünk lett volna a győztes találatot is bevinni, de a kulcsmomentum esetében már nem tudtunk kellőképpen koncentrálni, így meg kellett elégednünk a döntetlennel. Ez a pontvesztés az is jelenti, hogy a bajnokság során először már nem a kezünkben van a sorsunk, hiszen a Bag ki nem állása miatt hétfőn megkapja három pontját a Pomáz, vagyis négy pontos hátrányba kerültünk.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - CSÖMÖR 2 - 2

U132014.jpg

Partnereink