hírek

KÖZELEG A FELKÉSZÜLÉS HAJRÁJA

undefined

Három hete zajlik felnőtt csapatunk felkészülése. A tervezett munka megfelelően zajlik, igaz sérülések és egyéb okok miatt nem mindig optimális létszámmal tud megjelenni a keret a tréningeken és az edzőmérkőzéseken. Az eddig lejátszott négy találkozó közül az Üllő és a Dabas-Gyón elleni könnyed sikert hozott. A Gyömrő elleni mérkőzés végkimenetele csalóka lehet, ugyanis kiegyenlített első játékrész után, a másodikban felforgatott összeállításban léptünk pályára, ahol végül átgázolt rajtunk a szomszédvár. Most szerdán a másodosztály déli csoportjának - hozzánk hasonlóan harmadik helyén álló - Aranyszarvas SE vendégei voltunk Tápiószentmártonban. Szűkös keretünk ellenére jó iramú, nagyon hasznos találkozót vívtunk ellenük, ahol Kolozsvári László és Tóth Norbert góljaival végül 2-2-re végeztünk.

A keret összetétele közel sem végleges még, hiszen igen sok a kérdőjel. Az biztos, hogy az ősszel 10 gólt szerző, csapatunk két évig becsülettel szolgáló Sándli Márk távozik együttesünktől. Elképzelhető továbbá, hogy két (egyelőre meg nem nevezett játékosunk) felfüggeszti pályafutását. A távozó játékosokat vezetőségünk igyekszik pótolni, zajlanak is az egyeztetések, de konkrétumokkal még nem tudunk szolgálni.

FUTSAL U20: STABIL CSAPAT ALAKULT

Méltatlanul kevés figyelmet kapott eddig futsal U20-as csapatunk, mely hiányosságunkat most szeretnénk pótolni. Az előző bajnokságban még U18-as korosztályban induló gárdánk, a tavalyi szerényebb teljesítmény után jóval markánsabb eredménysorral rukkol elő a mostani pontvadászatban, mely után nem is meglepő, ha egyre merészebb álmokat szövögetnek. A nagypályás U19-es korosztályunkra épülő, néhány tehetséges fiatallal kiegészített együttesünket is Balogh Sándor készíti fel, így az összeszokottságuk is egyik legfőbb erényük. Persze most is előfordulnak vereségek, akár nagyarányúak, de ugyanúgy hasonló győzelmek is. Az eddigi több mint ötven százalékos teljesítményünk alapján csapatunk jelenleg a táblázat negyedik helyét foglalja el, míg Buzás Patrik vezeti a mesterlövészek listáját.

Bővebben: FUTSAL U20: STABIL CSAPAT ALAKULT

FUTSAL: HAZAI PÁLYÁN IS LEGYŐZTÜK A KISTARCSÁT

Az új évben folytatta jó bajnoki sorozatát felnőtt futsal csapatunk, amely ebben a szezonban immár másodjára győzte le a tavaly még első osztályú Kistarcsa együttesét. A ragyogó sorozatnak is köszönhetően már a második helyen állunk. A következőkben az alapszakasz végkimenetelét tekintve sorsdöntő találkozók várnak ránk hiszen a harmadik Csengerhez látogatunk, majd az első Tiszaföldvár együttesét fogadjuk, melytől egy pontra vagyunk lemaradva, igaz eggyel kevesebb mérkőzést is játszva.

Bővebben: FUTSAL: HAZAI PÁLYÁN IS LEGYŐZTÜK A KISTARCSÁT

TÉLI FELKÉSZÜLÉS

undefined

A megyei másodosztály harmadik helyén telelő felnőtt együttesünk kedden megkezdte felkészülését a tavaszi rajtra. Gyömrőn és Maglódon heti négy alkalommal találkoznak a keret tagjai, amelyben az edzések mellett természetesen felkészülési mérkőzések is helyet kapnak. A szomszédos Gyömrő, illetve Ecser gárdájával nagy valószínűséggel edzés időpontban fogunk megmérkőzni, ezek később kerülnek kitűzésre. Első tétmérkőzésünket február 11-én játsszuk, amikor a megyei élvonal bajnokaspiránsát, a Dunaharasztit fogadjuk a Pest Megyei Kupa negyedik fordulójában, majd egy hétre rá a Csömör vendégei leszünk a bajnoki nyitányon.

Bővebben: TÉLI FELKÉSZÜLÉS

FUTSAL MK: ELMARADT A BRAVÚR

Szerettünk volna meglepetést okozni a kupában a Kecskemét csapata ellen, de mindössze negyedórán keresztül tudtuk tartani magunkat élvonalbeli riválisunkkal szemben. Az NB 1 élmezőnyébe tartozó Scoregoal - köztük a maglódi, friss válogatott kerettag Bencsik Rolanddal is a fedélzetén - a szünetig három gólos előnyre tett szert, amit a második játékrészben még hattal toldott meg. Seregy Tamás révén kétszer mi is betaláltunk a vendégek hálójába, de az most csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. Jó lenne tudni, hogy végeztünk volna akkor, ha teljes kerettel és frissebb játékosokkal tudunk kiállni!

Bővebben: FUTSAL MK: ELMARADT A BRAVÚR 

4168344
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
3020287
0
3020287
1148057
3020287
0
4168344
Your IP: 44.192.247.184
2023-02-03 08:18:44
U13 csapatkep.jpg