Futsal

FUTSAL NB1: PEAC - MAG-LOG 7 - 1

Miután sok reményünk már nem volt a bajnoki küzdelmeket tekintve, együttesünk pécsi veresége talán kevésbé meglepő. Mintha nem lenne elég bajunk, még a sárga lapok is villogtak a szemünk előtt, még nagyobb frusztrációt okozva csapatunknak. Rövidesen vége a szezonnak, amit jó lenne emelt fővel befejezni!

Bővebben: FUTSAL NB1: PEAC - MAG-LOG 7 - 1

FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

Nem tudtuk meglovagolni kupasikereinket, és újra vereséget szenvedtünk soros bajnoki mérkőzésünkön. A Nyírbátor elleni monori találkozónk azért is fájó, mert így minimálisra csökkent az esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - NYÍRBÁTOR 3 - 5

FUTSAL MK: A LEGJOBB NÉGY CSAPAT KÖZÖTT VAGYUNK

Végletekig kiélezett csatában, a Tiszaföldvár elleni visszavágó utolsó percében, Jenei Krisztián góljának köszönhetően sikerült bejutnunk a Magyar Kupa 2023/2024-es szezonjának négyes döntőjébe.

Bővebben: FUTSAL MK: A LEGJOBB NÉGY CSAPAT KÖZÖTT VAGYUNK

FUTSAL MK: NEM DŐLT EL SEMMI

Előbb a bajnokságban, majd most a kupában is döntetlenre végeztünk soros ellenfelünkkel. A különbség annyi, hogy utóbbi esetben, vagyis a Tiszaföldvár ellen lesz visszavágó is, amit jövő héten szerdán Monoron játszunk. Az első találkozó alapján kijelenthetjük, hogy reális esélyünk van a továbbjutásra, vagyis a négyes döntőbe kerülésre.

Bővebben: FUTSAL MK: NEM DŐLT EL SEMMI

FUTSAL NB1: ARAMIS - MAG-LOG 1 - 1

Ha a győzelem nem is jött össze, de végre megtört a jég és pontot tudtunk szerezni a rájátszásban, így továbbra is él halvány reményünk bennmaradást illetően. Az első félidőben hiába volt több helyzetünk is, mégis az Aramis mehetett előnnyel szünetre. A második félidőben előbb Horváth, majd Jenei is betalált, vagyis már mi álltunk nyerésre, de a hazaiak a 38. percre megfordították a találkozó állását. Szerencsére nem adtuk fel és az utolsó percben Seregy Tamás büntetőből egyenlíteni tudott, így legalább egy ponttal gazdagodhattunk!

Bővebben: FUTSAL NB1: ARAMIS - MAG-LOG 1 - 1

felnottcs220914.jpg

Partnereink