Futsal

FUTSAL U20: STABIL CSAPAT ALAKULT

Méltatlanul kevés figyelmet kapott eddig futsal U20-as csapatunk, mely hiányosságunkat most szeretnénk pótolni. Az előző bajnokságban még U18-as korosztályban induló gárdánk, a tavalyi szerényebb teljesítmény után jóval markánsabb eredménysorral rukkol elő a mostani pontvadászatban, mely után nem is meglepő, ha egyre merészebb álmokat szövögetnek. A nagypályás U19-es korosztályunkra épülő, néhány tehetséges fiatallal kiegészített együttesünket is Balogh Sándor készíti fel, így az összeszokottságuk is egyik legfőbb erényük. Persze most is előfordulnak vereségek, akár nagyarányúak, de ugyanúgy hasonló győzelmek is. Az eddigi több mint ötven százalékos teljesítményünk alapján csapatunk jelenleg a táblázat negyedik helyét foglalja el, míg Buzás Patrik vezeti a mesterlövészek listáját.

Bővebben: FUTSAL U20: STABIL CSAPAT ALAKULT

FUTSAL: HAZAI PÁLYÁN IS LEGYŐZTÜK A KISTARCSÁT

Az új évben folytatta jó bajnoki sorozatát felnőtt futsal csapatunk, amely ebben a szezonban immár másodjára győzte le a tavaly még első osztályú Kistarcsa együttesét. A ragyogó sorozatnak is köszönhetően már a második helyen állunk. A következőkben az alapszakasz végkimenetelét tekintve sorsdöntő találkozók várnak ránk hiszen a harmadik Csengerhez látogatunk, majd az első Tiszaföldvár együttesét fogadjuk, melytől egy pontra vagyunk lemaradva, igaz eggyel kevesebb mérkőzést is játszva.

Bővebben: FUTSAL: HAZAI PÁLYÁN IS LEGYŐZTÜK A KISTARCSÁT

FUTSAL MK: ELMARADT A BRAVÚR

Szerettünk volna meglepetést okozni a kupában a Kecskemét csapata ellen, de mindössze negyedórán keresztül tudtuk tartani magunkat élvonalbeli riválisunkkal szemben. Az NB 1 élmezőnyébe tartozó Scoregoal - köztük a maglódi, friss válogatott kerettag Bencsik Rolanddal is a fedélzetén - a szünetig három gólos előnyre tett szert, amit a második játékrészben még hattal toldott meg. Seregy Tamás révén kétszer mi is betaláltunk a vendégek hálójába, de az most csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. Jó lenne tudni, hogy végeztünk volna akkor, ha teljes kerettel és frissebb játékosokkal tudunk kiállni!

Bővebben: FUTSAL MK: ELMARADT A BRAVÚR

FUTSAL: MAGLÓDI TC - SZEGED 6 - 1

Múlt héten a Gyöngyös, majd most a Szeged ellen is nagyon meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő felnőtt futsal csapatunk a bajnokságban. Az elmúlt két mérkőzésen szerzett 19 góllal jeleztük, hogy nem mondtunk le bajnoki címről szövögetett álmainkról.

Bővebben: FUTSAL: MAGLÓDI TC - SZEGED 6 - 1

FUTSAL: MAGLÓDI TC - NYÍRSÉG FC 4 - 0

Noha a tabellán elfoglalt helyezések alapján könnyed győzelemre számíthattunk a Nyírség csapata ellen mégis igen sokáig, a 30. percig kellett várnunk az első gólunkra. Seregy Tamás találata viszont oly' mértékben megtörte ellenfelünk ellenállását, hogy három perc alatt négyre nőtt az előnyünk, így végül meggyőző különbséggel tudtunk nyerni. Harmadik helyen álló csapatunk jövő hétfőn az egyik legfőbb riválissal, a negyedik Kincsem együttesével találkozik Tápiószentmártonban.

Bővebben: FUTSAL: MAGLÓDI TC - NYÍRSÉG FC 4 - 0

futsal202209.jpg

Partnereink