U21

Balogh Sándor: Elsődleges szempont az volt, hogy a srácok elfogadjanak és bízzanak bennem, valamint az edzésmódszereimben

U19-es labdarúgó korosztályunk szép sikert ért el az őszi kvalifikációs utánpótlás bajnokságban, ahol az alapszakaszban csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően csúszott a második helyre, majd a felsőházi rájátszást 10 ponttal megnyerte, így bejutott a megye legjobb nyolc csapata közé. A kimagasló teljesítményt az edző, Balogh Sándor értékelte.

Bővebben: Balogh Sándor: Elsődleges szempont az volt, hogy a srácok elfogadjanak és bízzanak bennem,...

U19: MEGNYERTÜK A RÁJÁTSZÁST - IRÁNY AZ ELSŐ OSZTÁLY

A Tura elleni fiaskót gyorsan maga mögött hagyta U19-es gárdánk, amely annak tudatában lépett pályára az Iklad ellen, hogy csakis győzelemmel vívhatja ki az első osztályú tagságot. A tétnek megfelelően egy pillanatig sem hagytuk kétséget terveinket illetően és 3-0-ás különbséggel nyertük meg a találkozót. Miután a Tura vereséget szenvedett Pécelen, az első helyen masíroztunk be a megye legjobbjai közé, ahol tavasszal igen erős csapatok ellen bizonyíthatunk. A csapat első helye mellett Kopunovic Denis (képünkön) is élen végzett, ő a csoportunk góllövőlistáján kilenc, az egész őszt tekintve 18 góllal.

Bővebben: U19: MEGNYERTÜK A RÁJÁTSZÁST - IRÁNY AZ ELSŐ OSZTÁLY

U19: MINDEN ESZKÖZT BEVETETT A TURA

Hosszú idő után újra vereséget szenvedett U19-es együttesünk, mégpedig az eddig közvetlen mögöttünk álló turai csapat otthonában. Sajnos a mérkőzésre csak egy játékvezetőt tudod delegálni a szövetség és ezt ki is használni a hazai csapat. Ők is tudták, hogy nagyon egyszerűcske játékuk, nem lehet célravezető, így mind a "szurkolók" mind a játékosok a megfélemlítés eszközével éltek a játékvezető, játékosaink és a stábtagjaink irányába. Ezután honlapjukon minket neveztek "arrogánsnak" csak azért, mert nem kívántunk behódolni akaratuknak. Csapatunk becsülettel küzdött és a kívülről jött, játékvezetői döntéseket befolyásoló nyomást tehetetlenül szemlélve végül kikaptunk a Fortuna kezét erősen markoló hazai gárdától. Noha még mindig feljutó helyen állunk, mi a tudásunk alapján szeretnénk feljutni az első osztályba. Ha ehhez kevés a játékunk, akkor inkább vállaljuk büszkén a másodosztályt mintsem a megfélemlítés és alattomosság páncélja mögé bújva "vitézkedjünk" a legjobbak között.

Bővebben: U19: MINDEN ESZKÖZT BEVETETT A TURA

U19: HÁROM MECCS UTÁN VERETLENÜL ÁLLUNK A FELSŐHÁZBAN

Az elmúlt években U19-es korosztályban sajnos nem tudtunk maradandó alkotni. Lelkes játékosaink becsülettel küzdöttek, de mindez eredményességgel nem párosult. Idén viszont Balogh Sándor edző kezei alatt olyan csapat formálodott, amely eddig minden várakozásunkat felülmúlta. Az eddig lejátszott nyolc találkozójuk közül mindössze az elsőt veszítették el, a következő hét mérkőzésen ellenben 19 pontot gyűjtöttek úgy, hogy közben 36-7-es gólkülönbséget produkáltak. A felsőházban veretlenül állunk az első helyen, ami után már mégnagyobbat szeretnénk álmodni, vagyis a 79 induló csapat közül a legjobb 8 közé, tehát az első osztályba szeretnénk jutni! 

Bővebben: U19: HÁROM MECCS UTÁN VERETLENÜL ÁLLUNK A FELSŐHÁZBAN

UTÁNPÓTLÁS: VEGYES EREDMÉNYEKKEL KEZDTÜK A RÁJÁTSZÁST

A rájátszás küzdelmeivel folytatódtak az utánpótlás bajnokságok az elmúlt hétvégén. Mint korábban megírtuk, U19-es és U13 csapatunk a felsőházban, míg U16 a középházban próbál minél jobb eredményeket elérni. Utóbbinak már sikerült is, hiszen a Kerepes ellen meggyőző fölénnyel sikerült győzniük. A három pont megszerzésére az U19-nek is igen nagy esély mutatkozott Kistarcsán, de a számtalan kihagyott ziccerünk sajnos megbosszulta magát, és végül meg kellett elégednünk egy ponttal. Az U13 számára az egész mezőny egyik legerősebb csapata, az alapszakaszban négy meccsen 68 gólt rúgó Vecsés ellen kellett bizonyítania. A fizikai fölény miatt kicsit megilletődött játékosaink az első percekben három gólos hátrányba kerültek, ami után ugyan felbátorodtak, de különbségen csökkenteni már sajnos nem tudtak.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS: VEGYES EREDMÉNYEKKEL KEZDTÜK A RÁJÁTSZÁST

3540064
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2392007
0
2392007
1148057
2392007
0
3540064
Your IP: 54.224.117.125
2022-01-28 01:06:19
KovacsBa2.jpg