A GALGAGYÖRK KUPÁN VENDÉGESKEDETT U7 ÉS AZ U9

U9-es csapat: felül: Molnár Léna, Francenzovics Dávid, Szigeti Bence, Gyurina Márton, Gyüre Márk, alul: Vertetics Ákos, Hanisch-Béky Noel, Török Zsombor, Forgó Botond

Graasroots korosztályos csapataink, vagyis az U7 és az U9 a Kartalon megrendezett Galgagyörk Kupán vett részt az elmúlt hétvégén. Idősebb korosztályunk egy felkészülési tornán már részt vett az elmúlt héten, ám az ott nyújtott kiemelkedő teljesítményét most nem tudta megismételni. Filácz Imre csapata szeretett volna kombinatívan játszani, ám a csúszos talaj miatt a megszokottnál lényegesen több hibával játszottak a gyerekek. A legkisebbek, vagyis a 2012-2013-asok számára ez volt az első torna, amin megmérethették magukat. A torna elején még érezhető volt a megilletődöttség, majd a rájátszás alatt már sokkal magabiztosabb játékot nyújtottak és rengeteg gólt szereztek. Mindkét csapatunk a torna középmezőnyében végzett.

U7-es csapat (balról-jobbra): Nagy András, Parászka Bence, Szigeti Vince, Vágó Zsombor, Nagy Kornél

Eredmények:

U9:

Maglódi TC - Hatvan 0 - 2

Maglódi TC - Szeged 1 - 4 g: Francenzovics D.

Maglódi TC - Pécel 0 - 2

Maglódi TC - Kartal 0 - 2

Maglódi TC - Hatvan 1 - 1, (büntetőkkel: 2-1) g: Hanisch-Béky N.

 

Filácz Imre (edző): Az előző torna fölényes győzelmei után jól jött ez a megmérettetés, ami helyretette az értékrendünket. A csarnok csúszos talaján inkább az erő, mintsem a tudás dominált, amiből végül kevesebb sikerélménnyel tudtunk kijönni.

---

U7:

Maglódi TC - Gödöllő I. 0 - 8

Maglódi TC - Hatvan 2 - 5 g: Nagy K., Nagy A.

Maglódi TC - RAFC 6 - 0 g: Szigeti V. 2, Nagy K. 2, Nagy A., Vágó Zs.

Maglódi TC - Gödöllő II. 3 - 3, (büntetőkkel: 1-2) g: Szigeti V., Nagy A., Vágó Zs.

Maglódi TC - Nagykáta 3 - 4 g: Vágó Zs. 2, Nagy K.

Maglódi TC - Buják II. 12 - 0 g: Nagy A. 4, Nagy K.3, Szigeti V. 2, Parászka B.2, Vágó Zs. 2

Maglódi TC - Buják I. 5 - 0 g: Nagy K. 2, Vágó Zs., Nagy A., Szigeti V., Parászka B.

 

Bíró Roland (edző): Kicsit bátortalanul kezdtünk a tornán, de mérkőzésről-mérkőzésre jobban koncetráltunk, és javult a játékunk. Az utolsó mérkőzéseken egyre több tudatos megoldást választottak a gyerekek, nem egyszer sok passzból jutottunk el ellenfeleink kapujáig, ami ebben a korosztályban még igen ritka. Az eredmény természetesen másodlagos volt. Ami a lényeg, hogy a gyerekek nagyon élvezték a játékot és élményekkel gazdagodtak.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink