U13

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégén csupán az U13 és az U15 lépett pályára utánpótlás korosztályaink közül, hiszen az alapszakasz küzdelmeit megnyerő U19 számára csak most hétvégén indul a felsőházi rájátszás. Míg múlt héten a verelenségnek örülhettünk, most a nyeretlenség miatt búslakodhatunk, hiszen az U15 pont nélkül tért haza Pilisről, az U13 pedig 1-1-es döntetlenre végzett hazai pályán a Halásztelek ellen. Hogy ezen a héten is legyen sikerélményünk arról az U7-es és az U9-es csapat gondoskodott, akik a Bozsik rendezvényeken számtalan szép csellel, góllal és szép játékkal rukkoltak elő. U7-ben négy külön díjazottunk volt Ablonczy Aina, Kiss Adél, Póka Emma és Batta Dániel személyében, míg U9-ben Kubinyi Emma, Farkas Nimród és Schlembach Gergő bizonyult a legjobbnak.

 

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Remek sorozatát folytatva lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését U19-es csapatunk, amely ragyogóan hajrázva, az utolsó percekben három gólt szerezve nyert 6-3-ra Tápiószentmártonban. A sorozatos győzelmeknek köszönhetően együttesünk hat pontos előnnyel nyerte meg a pontvadászatot, így a másodosztály felsőházába kvalifikálta magát, ahol a Százhalombatta, a Pilisvörösvár és a Vác-Deákvár ellen küzdhet meg a bajnoki címért. U15-ös együttesünk a második Nagykáta együttesét látta vendégül és hátrányból felállva 1-1-es döntetlenre végeztünk velük. Az U13-as csapatunk kiváló időben, lelkes szurkolás mellett, nagyon jó játékkal, fordulatos találkozót nyert meg a Diósddal szemben.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Március második hétvégéjén minden nagypályás utánpótlás csapatunk számára elrajtolt a bajnoki idény. U13-as csapatunk az őszinél lényegesen erősebb, felsőházi rájátszásba kapott besorolást, amit mindjárt az első mérkőzésen meg is tapasztalhattunk. Az új műfüves pályánkon lejátszott összecsapást ugyan jól kezdtük, hiszen kétgólos előnyre tettünk szert, viszont a Dunaharaszti nagy erőket mozgósított a fordítás érdekében, ami végül sikerült is nekik. Az U15 is jól kezdte a felsőházi rájátszását, de nekik sikerült is megtartaniuk az ötödik percre összeszedett két gólos előnyüket. Sikerük értékét az is növeli, hogy a 26. perctől kezdődően emberhátrányban játszottak. A még mindig alapszakaszban játszó és az élen álló U19 is ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta, vagyis újra győzelemnek örülhettek. A ráckevei találkozón a kilencedik perctől kezdve vezettünk és még egy kihagyott büntető is belefért.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Két veretlen játéknapot követően a hatodik forduló újra pontvesztést hozott a számunkra. Hétvégén ugyan az U15 és U13 is nyerni tudott -utóbbi újra, immár harmadjára is kétszámjegyű gólterméssel- a csütörtökön lejátszott U19-es mérkőzésen ezúttal sajnos alulmaradtunk a Százhalombatta otthonában. Nincs miért bánkódnunk, hiszen a minden korosztályunk a dobogón, vagy annak közelében várhatja a folytatást.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégi kiemelkedő eredmények után, amikor minden utánpótlás korosztályunk nyert és összesen 41 gólt rúgott, gondolhattuk most jó ideig nem tudunk majd ennyire eredményes napokat produkálni. Nos, tévedtünk! Nemcsak, hogy újra nyert minden együttesünk, de mindössze egy gólon múlott, hogy mindhárom gárdánk kétszámjegyű különbséget jegyezzen. Ezen a hétvégén is sikerült 35 alkalommal mattolnunk ellenfeleink védelmét, nem beszélve még a felnőtt 5-0-ás sikeréről. Reméljük hatékony támadójátékunk a későbbiekben is kitart és a nehezebb ellenfelekkel szemben is eredményesek tudunk lenni!

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

További cikkeink...

  1. UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK
U132014.jpg

Partnereink