U13

BAJNOK LETT AZ U13

U13-as korosztályunk ősszel az alapszakaszt a második helyen zárta, amely után igen erős csoportba került Sándli Márk legénysége a második szakaszban. Végül a tavaszt az öt osztály közül a harmadikban kezdhette meg, ahol csapatunk rajt-cél győzelmet aratott, tíz mérkőzéséből hetet megnyerve, jelenleg (egy mérkőzés még hátra van) hat pont előnnyel zárta a szezont. Ráadásul Vánkos Dénes 14 góljával a bajnokság második legeredményesebb labdarúgója lett, aki az egész szezont nézve 22 találatig jutott. Gratulálunk a srácoknak és edzőjüknek a kiváló teljesítményhez, nagyon büszkék vagyunk rájuk és az elért szép helyezésükre!

Akik a bajnoki címet kiharcolták: Balogh Milán, Gyüre Márk, Herendi Bátor, Korcsok Kenéz, Kovács Kende, Kovács Levente, Molnár Bálint, Molnár Botond, Molnár Ede, Molnár Csongor, Németh Levente, Ochtinszki Tamás, Szénási Botond, Teplán Ákos, Vánkos Dénes, Vertetics Ákos, Valló Patrik (ősszel), Sándli Márk (edző) és a szülők, aki minden mérkőzésen buzdították a csapatot!

Bővebben: BAJNOK LETT AZ U13

U13: A KŐBÁNYA LETT A MUMUSUNK

Ragyogó tavaszt tudhat magának U13-as együttesünk, de ahogy a többi korosztályban, úgy nekik sem sikerült sikerrel venni az elmúlt fordulót. Az U16-os együtteshez hasonlóan ők is az első vereség miatt búslakodhatnak, igaz mindkét együttesünk vezeti a tabellát, ám apadt az előny. Sándli Márk tanítványai eddig mindössze egyszer veszítettek pontot, éppen a Kőbánya ellen, igaz akkor legalább a döntetlent összejött. Most is rengeteg lehetőségünk akadt, de a legnagyobb helyzeteink is kimaradtak, míg ellenfelünknek elég volt egy gólocska a 3 pont megszerzéséhez.

Bővebben: U13: A KŐBÁNYA LETT A MUMUSUNK

U13: MONORON IS GYŐZNI TUDTUNK

Ismét, tavasszal már hatodik alkalommal nyert és továbbra is veretlen U13-as gárdánk. Most a tehetségközpont státuszban lévő Monor egyik, megyei bajnokságban résztvevő csapatát sikerült legyőznünk 5-0-ra.

Bővebben: U13: MONORON IS GYŐZNI TUDTUNK

U13: HÁROM PONT A TURA ÉS A PILIS ELLEN IS

U13-as csapatunk két, szoros hazai mérkőzést vívott az elmúlt időszakban. A Tura ellen a találkozó vége előtt, Molnár Botond révén sikerült megszereznünk a győzelmet, míg a Pilis ellen az utolsó negyed alakult jól a számunkra, hiszen 1-1 után az utolsó húsz percben három gólt szerezve tudtuk magunk javára fordítani a találkozót.

Bővebben: U13: HÁROM PONT A TURA ÉS A PILIS ELLEN IS

U13: TOVÁBBRA IS VERETLENÜL

A kőbányai döntetlen után újra győzelemnek örülhetett U13-as együttesünk, amely most az Abony gárdája ellen bizonyíthatott. A vezetést ugyan a vendégek szerezték meg, de csapatunk hatszor tudott válaszolni rá, így nem volt kérdés, ki nyeri a mérkőzést. A találkozón három gólt szerzett Vánkos Dénes, aki hat góllal holtversenyben vezeti a góllövőlistát.

Bővebben: U13: TOVÁBBRA IS VERETLENÜL

További cikkeink...

  1. U13: DÖNTETLEN KŐBÁNYÁN
3857963
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
2709906
0
2709906
1148057
2709906
0
3857963
Your IP: 44.200.30.73
2022-08-13 13:45:32
KovacsBa2.jpg