UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Az elmúlt hétvégi kiemelkedő eredmények után, amikor minden utánpótlás korosztályunk nyert és összesen 41 gólt rúgott, gondolhattuk most jó ideig nem tudunk majd ennyire eredményes napokat produkálni. Nos, tévedtünk! Nemcsak, hogy újra nyert minden együttesünk, de mindössze egy gólon múlott, hogy mindhárom gárdánk kétszámjegyű különbséget jegyezzen. Ezen a hétvégén is sikerült 35 alkalommal mattolnunk ellenfeleink védelmét, nem beszélve még a felnőtt 5-0-ás sikeréről. Reméljük hatékony támadójátékunk a későbbiekben is kitart és a nehezebb ellenfelekkel szemben is eredményesek tudunk lenni!

U19-es bajnokság, II. osztály, B-csoport 5. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - RÁCKEVE 9 - 0 (8 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Józan Cs.

gól: Kertész Z. 4, Nagy Zs. 2 (egyet 11-esből), Borsi Z., Nagy K., Beretki R. (öngól)

Maglódi TC: Szakál K. - Nagy Zs., Borsi M. (Neményi B. 46p), Kámán G., Kertész Z., Havasi L. (Szarvas K. 57p), Földváry V. (Békési A. 57p), Buzás P. (Szilágyi B. 14p), Piller B., Nagy K., Bertalan H.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Először is gratulálok a fiúknak! Az egy héttel ezelőtti kerethez képest több hiányzó játékossal vágtunk neki a mai találkozónak. A három pontot leszámítva sok mindennek nem tudtunk örülni, sajnos túl sok szakmai értéke nem volt a mérkőzésnek, és még egy sérülést is begyűjtöttünk. További sok sikert a Ráckevének!

 

 

---

U15-ös bajnokság, B-csoport, 5. forduló:

CSÖMÖR KSK - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 12 (1 - 5)
Csömör, jv: Kullai I.

gól: Molnár Cs. 3, Nagy Ádám 3, Vánkos D. 2, Lucza P. 2, Gyüre M. (11-esből), Ochtinszki T.

Maglódi TC: Vass M. - Kovács K. (Forgó B. 41p), Molnár Bálint, Nagy Á. (Szigeti B. 62p), Balogh M. (Vertetics Á. 41p), Gyüre M. (Irsán L. 62p), Molnár Cs. (Balogh B. 72p), Vánkos D. (Fülöp Zs. 72p), Molnár Botond, Teplán Á. (Lucza A. 41p), Ochtinszki T.

Szilágyi Zsolt (edző, Maglódi TC): Jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink, melyből csak egyet tudtunk értékesíteni. Ellenben ellenfelünk az első helyzetét berúgva egyenlített. Kicsit megfogott minket a gól, mert rögtön két nagy helyzet kísérte, ami kimaradt. Innentől átvettük a kezdeményezést és ismét helyzetek sokaságát harcoltuk ki, ezek felét gólra is váltottuk. A második félidőt is ott folytattuk, ahol az elsőt befejeztük. Több gólos vezetésnél sem volt egyszerű a dolgunk, mert ellenfelünk az utolsó pillanatig harcolt. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ezért megérdemelten nyertünk, még ilyen nagy aránnyal is. További sok sikert kívánok az ellenfelünknek.

 

 

---

U13-as bajnokság, II. osztály, D-csoport, 5. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - ÜLLŐI DSE 14 - 1 (8 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Józan Cs.

gól: Gyurina M. 3, Francenzovics D. 2, Varga Lehel 2, Tóth R., Nagy A., Ferencz T., Varga Mátyás, Lucza Á., Haszán M., Szigeti V.

Maglódi TC: Varga A. - Nagy A., Szilágyi Sz., Francenzovics D., Tóth R., Vágó Zs., Varga M., Szatmári Z., Gyurina M. cserék: Nándori R., Ferencz T., Molnár K., Lucza Á., Varga L., Haszán M., Szigeti V., Ombodi Sz.

Nagy Tamás (edző, Maglódi TC): Mindig képesek srácok valami újjal előrukkolni, eddig nem látott erényeiket megmutatni. Ezt a szintet nem adhatjuk lejjebb, magasra tették a lécet. Gratulálok a nekik az újabb győzelemhez!

U14masodik.jpg

Partnereink