következő forduló

AZ IKARUS PÁLYÁN JÁTSZUK IDEI ELSŐ HAZAI MÉRKŐZÉSÜNKET

undefinedA Sülysáp elleni diadal után újabb, tabellán mögöttünk álló alakulattal találkozunk. Ősszel némi meglepetés okozott, mikor elutaztunk "egy hétre" Tökölre, hiszen ennyire könnyed győzelemre senki sem számított akkor. Azon a találkozón számunkra minden összejött és ekkora különbséggel is megérdemelten nyertünk. Várhatóan fűti majd a visszavágás lehetősége ellenfelünket, amelytől most jóval nagyobb ellenállásra számíthatunk. Nem könnyíti meg helyzetünket, hogy Pápai Dánielre kiállítása miatt két hétig nem számíthatunk, illetve hogy a külföldről érkezők játékengedélyei még nem jöttek meg. A találkozót Budapesten az Ikarus BSE műfüves pályáján játszuk, (1165, Bátony utca 1-33.) szombaton 11:30-kor.

U14-es csaptunk egész héten úgy készült, hogy nagyon fontos bajnokit játszhat vasárnap a Gyáli Lurkó csapata ellen, de jelen állás szerint az a találkozó el fog maradni.

Bővebben: AZ IKARUS PÁLYÁN JÁTSZUK IDEI ELSŐ HAZAI MÉRKŐZÉSÜNKET

HÁROM PONT REMÉNYÉBEN UTAZUNK SZÁZHALOMBATTÁRA

undefinedFelnőtt csapatunk közvetlen riválisunkhoz a múlt héten, Biatorbágyon hatgólos vereséget szenvedő Százhalombattához látogat. Ellenfelünk, hozzánk hasonlóan jól kezdte a bajnokságot, ám az elmúlt öt fordulóban csak egy pontot tudott szerezni, igaz azt az éllovas Taksonnyal szemben.

U19-es együttesünk a sereghajtó Hévízgyörköt fogadja szombaton. Vasárnap az U16 a jó erőkből álló Taksonnyal ellenében kell, hogy felvegye a kesztyűt, míg az U11 és U13 Üllőn szerepel majd Bozsik tornán. Kedden öregfiúk csapatunk a Gyömrő ellen elszenvedett vereséget követően az Isaszegen próbál javítani. A rosszabb gólkülönbségének következtében második helyen álló futsal csapatunk ugyancsak kedden a középmezőnyben tanyázó Érd csapatát látja vendégül Gyömrőn.

Bővebben: HÁROM PONT REMÉNYÉBEN UTAZUNK SZÁZHALOMBATTÁRA

SZENTENDRE ELLEN JAVÍTHATUNK

undefinedMegyei I. osztályban szereplő felnőtt csapatunk az újonc Szentendre együttesét látja vendégül szombaton. Noha a középmezőnyben tanyázunk egy újabb vereséggel, vagy pontvesztéssel könnyen a tabella alsó felébe csúszhatunk.

Ifjúsági csapatunk is szombaton játszik. Ők délelőtt Bagra látogatnak. U14-es együttesünk vasárnap lép pályára a közvetlen rivális Inárcs otthonában, miközben Maglódon U7-U9-es Bozsik fesztivál zajlik majd. Hétfőn öregfiúk együttesünk a szomszédos Gyömrőt fogadja, míg futsal csapatunk az éllovas Kartal gárdája ellen igyekszik felvenni a kesztyűt Kartalon. U16-os együttesünk ezen hétvégén szabadnapos.

Bővebben: SZENTENDRE ELLEN JAVÍTHATUNK

TÁMOGATÓINK

Sportegyesületünk támogatói:

NAGYKÁTÁN FOLYTATJUK

undefinedMúlt héthez hasonlóan ismét egy közvetlen riválissal, vagyis a három ponttal előttünk álló Nagykátával találkozunk. Hosszú ínség után a Halásztelekkel szemben végre sikerült pontokat szereznünk, ami talán hitet önthet a játéksokba ahhoz, hogy kicsit eltávolodjunk a kieső zónától. Nagykátán senki nem mehet biztosra, igen kellemetlen ellenfél hírében áll, így egy pont is értékes lehet a számunkra. Albirt Mátyás továbbra is a maródiak listáján van, Szirtesi Attila játéka is erősen kérdéses, továbbá Greskó Gábor sem léphet pályára öt sárga lapja miatt. Felnőtt csapatunkra egyébként  szerdán is fontos mérkőzés vár, hiszen a szomszédban, vagyis Gyömrőn vívunk Pest Megyei Kupa mérkőzést. 

U16-os együttesünk szabadnapos, az U14 szombat reggel az Ecsert fogadja, míg az U19 vasárnap Pomázon vizitál. Az öregfiúk hétfő helyett csütörtökön játszik Tápiószecsőn bajnoki mérkőzést.

Bővebben: NAGYKÁTÁN FOLYTATJUK

aCZTCZuKm3fX6mhr00gSALbQ3i0bOcNqL49KeoJT___responsive_762_567.jpg

Partnereink