hírek

MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 0 - 1

Idei harmadik összecsapásunkat már nem tudtuk sikerrel venni, de az előjelek tudatában nem is lehet rajta csodálkozni. Felnőtt csapatunk keretében olyan sok a sérült, beteg és eltiltott, hogy az összes hadrafogható játékosát pályára kellett küldenie Kopunovics edzőnek, míg a cserepadra kizárólag U17-es csapatunk játékosai tudtak leülni. Erősen tartalékos együttesünk ennek ellenére méltó ellenfele volt a Gödöllőnek. A kiegyenlített első félidő 44. percében egy védelmi megingásunkat használta ki a ellenfelünk, amiből a találkozó egyetlen gólját szerezték meg Koziorowski révén. A második játékrész is nyílt maradt, lehetőségünk volt legalább a pontszerzésre is, de élni most nem tudtunk vele. Örömteli viszont, hogy saját nevelésű játékosunk, Ofella Gergő (képünkön), a korosztályi lépcsőkokat végigjárva most a felnőtt együttesben is bemutatkozhatott.

Bővebben: MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 0 - 1

FUTSAL: NAGY VERESÉG GYÖNGYÖSÖN

Történelmi vereséget szenvedett futsal csapatunk hétfőn a Gyöngyös vendégeként. Ugyan kapott gólok számában nem múltuk felül az eddigi negatív rekordot, a 2016 márciusi csengeri vereséget (4-11), viszont gólkülönbség tekintetében új csúcs született. Először fordult elő, hogy együttesünknél valaki legalább nyolc góllal jobbnak bizonyult, igaz most más tényezők is súlyosbították vereségünket. Futsalban a nyolc, vagy nagyobb különbségű vereség nem ritka, ha mi öt évente belefutunk egy ilyenbe az mindenképpen a vállalható kategóriába tartozik, ami miatt kesereghetünk az az időzítés. Az alapszakasz hajrájában vagyunk, ahol minden mérkőzés nagyobb jelentőséggel bír, így csak bizakodni tudunk, hogy ez a mostani fiaskó nem veti vissza nagyon együttesünket. Noha egy kis lemaradásunk van most az előttünk álló riválisokkal szemben, viszont a mögöttünk álló négy csapattal játszunk még, vagyis nincs veszve semmi és bejuthatunk a felsőházba. Persze ehhez nyerni kell!

Bővebben: FUTSAL: NAGY VERESÉG GYÖNGYÖSÖN

MAGLÓDI TC - CSO-KI 3 - 2

Idei második bajnoki mérkőzést is megnyerte felnőtt labdarúgó csapatunk, amely félidei hátrányából, egy gólos előnyt kovácsolt a találkozó végére.

Az első félidő végén egy jogos büntetőből vezetést szerzett ellefelünk, amire a második játékrész elején, hat perc alatt hárommal válaszoltunk, ezután a Kisnémedi erejéből már csak a szépítésre futotta.

Sikerünkhez az is kellett, hogy a héten egy NB1 és NB2-es rutinnal rendelkező játékost tudtunk igazolni Lázár Zsolt Albert személyében, aki egészen biztos erőssége lesz csapatunknak a tavasz folyamán. Pintér András viszont az elmúlt két mérkőzésen utolsó góljait rúgta színeinkben, hiszen jövő héttől már a megye egyes feljutásra esélyes Gyömrő játékosa lesz. Köszönjük nálunk elvégzett munkáját és további sok sikert kívánunk neki új csapatában!

Bővebben: MAGLÓDI TC - CSO-KI 3 - 2

VERESEGYHÁZI VSK - MAGLÓDI TC 0 - 1

Rövid felkészülést követően, őszről pótolt bajnoki mérkőzésen, győzelemmel kezdte idei bajnoki szezonját felnőtt együttesünk. Csapatunk sikere azért is értékes, mert sok játékost kellett nélkülöznie Kopunovics Goran vezetőedzőnek. Két eltiltott (Borsos Gábor és Németh Richárd) játékosunk mellett többen (Garics Gábor, Budafai Gergő, Poncok Csaba) sérüléssel is bajlódnak. Ráadásul a távozó játékosok helyére sem tudtunk még kellő számban igazolni még.

A találkozón nagy erőket mozgósított a hazai együttes, de kiváló védekezésünknek köszönhetően nem csak átvészeltük a Veresegyház támadásait, de a második játékrész elején szerzett Pintér András góllal a három pontot is megszereztük.

Játékoskeretünkbe ezidáig a következő változások zajlottak le:

Távozott Rajz Miklós (Örkény), Lakatos Balázs (Gázgyár), Lipők Benjamin (Biatorbágy), Kontér Dávid (Csomád), Vágó Zoltán (szünetelteti pályafutását), helyükre Fischer Zsigmond érkezett Ausztriából, illetve ezen a héten Sándli Márk az FC Dabastól és Molnár Dániel Olivér az ugyancsak harmadosztályú Szabadkikötő együttesétől. Szeretnénk még erősíteni az együttes keretén, amire még hét nap áll a rendelkezésünkre. Átigazolásokon kívül a saját utánpótlásból is meríthetünk, ezért is készül a csapattal az U17 és az U19 kapuját őrző Nyilas Levente, illetve a tehetséges védő Ofella Gergő.

Folytatás jövő szombaton 11 órakor, Gyömrőn, ahol a CSO-KI együttesét fogadjuk, sajnos zárt kapuk mögött.

Bővebben: VERESEGYHÁZI VSK - MAGLÓDI TC 0 - 1

ISMÉT KÉT GÓLLAL VOLT JOBB A KINCSEM

Csapatunk nagyon szerette volna a tápiószentmártoni fellépését is sikerrel zárni, de az újabb rangadón már nem sikerült győztesen elhagynunk a pályát. Kicsit ugyan visszacsúsztunk a tabellán, de továbbra is mi kezünkben van a sorsunk.

Bővebben: ISMÉT KÉT GÓLLAL VOLT JOBB A KINCSEM

3062015
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1913958
0
1913958
1148057
1913958
0
3062015
Your IP: 54.236.62.49
2021-02-25 00:26:53
U212015.jpg