hírek

FUTSAL MK: NEM DŐLT EL SEMMI

Előbb a bajnokságban, majd most a kupában is döntetlenre végeztünk soros ellenfelünkkel. A különbség annyi, hogy utóbbi esetben, vagyis a Tiszaföldvár ellen lesz visszavágó is, amit jövő héten szerdán Monoron játszunk. Az első találkozó alapján kijelenthetjük, hogy reális esélyünk van a továbbjutásra, vagyis a négyes döntőbe kerülésre, de ehhez eredményesebb játékot kell produkálnunk.

Bővebben: FUTSAL MK: NEM DŐLT EL SEMMI

UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

Továbbra is várnunk kell U13-as korosztályunk tavaszi első sikerére. Az ősszel győzelmet-győzelemre halmozó csapatunk idén még nem tudta megtalálni a pontszerzéshez vezető utat, igaz most sokkal nehezebb csoportba is kapott besorolást. Az sem könnyíti meg a dolgukat, hogy az elmúlt hétvégén egy csapatra való játékos hiányzott a keretükből, így nem is csoda, hogy nagyarányú vereséget szenvedtek a Taksony vendégeként. Ugyancsak pont nélkül maradt U15-ös együttesünk, amely az őszről már jól ismert Tura csapatánál vendégszerepelt. A sokáig nyitott találkozón egy két perces rövidzárlat döntött, amikor két gólt is kaptunk, ami végül döntőnek bizonyult. A találkozón sajnos kéztörést szenvedett tehetséges játékosunk, Nagy Ádám, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A két vereség mellett az U19 révén azért egy igen értékes győzelemnek is örülhettünk. A Százhalombatta ellen megvívott találkozón, lelkes szurkolói támogatás mellett Buzás Patrik mesterhármasával 3-0-ás diadalt arattunk, aminek köszönhetően együttesünk bebiztosította alapszakasz győzelmét.

Bővebben: UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK

DUNAKANYAR - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

Tizenegy hónap, 25 veretlen bajnoki találkozó után kapott  ki újra felnőtt csapatunk. Mind két hete, amikor a Dunakanyar otthon simán verte a Pomázt, mind a múlt heti Mogyoród elleni pontvesztésünk figyelmeztető jel volt, csapatunk mégsem állt bele kellő koncentrációval a mai szentendrei összecsapásba. A lelkes hazai együttes, amely kiválóan alkalmazkodott az igen kisméretű pályájához, a találkozó egészét tekintve megérdemelt győzelmet aratott együttesünkkel szemben. Nagyon fegyelmezetten, labdarúgóinkat folyamatos nyomás alá helyezve védekezett a Szentendre, ami nagyon sok hibát és kapkodó játékot szült a részünkről és bár a találkozó hajrájában több ziccer is adódott előttünk, ezeket kihasználni nem tudtuk. Első vereségünk azt is jelentette, hogy vezető pozíciónkról, amit a második forduló óta őriztünk, a Pomáz győzelme miatt le kellett mondanunk. Ha igazán őszinték szeretnénk lenni, a mai produkciónk alapján nem is érdemelnénk meg. Szerencsére tíz forduló van még hátra és bőven lesz lehetőségünk még a javításra! Legközelebb, az eredeti időponttól eltérően, jövő pénteken 14 órától a Kistarcsa ellen.

Bővebben: DUNAKANYAR - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

FUTSAL NB1: ARAMIS - MAG-LOG 1 - 1

Ha a győzelem nem is jött össze, de végre megtört a jég és pontot tudtunk szerezni a rájátszásban, így továbbra is él halvány reményünk bennmaradást illetően. Az első félidőben hiába volt több helyzetünk is, mégis az Aramis mehetett előnnyel szünetre. A második félidőben előbb Horváth, majd Jenei is betalált, vagyis már mi álltunk nyerésre, de a hazaiak a 38. percre megfordították a találkozó állását. Szerencsére nem adtuk fel és az utolsó percben Seregy Tamás büntetőből egyenlíteni tudott, így legalább egy ponttal gazdagodhattunk!

Bővebben: FUTSAL NB1: ARAMIS - MAG-LOG 1 - 1

U19: NAGY LÉTSZÁMMAL KÉSZÜLÜNK A HÉTVÉGI RANGADÓRA

Nem feltétlenül megszokott, hogy egy megyei U19-es csapatnál nagy létszámmal készülnek egy-egy bajnoki mérkőzésre, ezért is örvendetes, hogy utánpótlás szakmai vezetőnk, Balogh Sándor által trenírozott ifjúsági csapatunk tegnap 21 játékosnak tartott edzést a Kertész Károly Stadionban. Persze a jó és élvezetes edzések mellett bizonyára az is nagy motivációt jelent a játékosoknak, hogy két fordulóval az alapszakasz vége előtt élen áll a társulat a bajnokságban, ráadásul most vasárnap 10 órakor a közvetlen rivális Százhalombattát fogadják. A találkozóra, minden szurkolót, érdeklődőt szeretettel várunk.

 

Bővebben: U19: NAGY LÉTSZÁMMAL KÉSZÜLÜNK A HÉTVÉGI RANGADÓRA

U7.jpg

Partnereink