Futsal

FUTSAL NB1: MAG-LOG - MFA 3 - 4

Újabb rendkívül fontos mérkőzés, újabb egy gólos kudarc. Az elmúlt hét találkozónkon hatodjára kaptunk ki egy gól különbséggel. A mi helyzetünkben nem lehetünk ennyire nagyvonalúak, hogy egy közvetlen riválisnak az első negyedórában négy gólos előnyt adjuk. Hiába kapaszkodtunk a végén, még a pontszerzés sem jött össze. Az összecsapáson súlyos sérülést szenvedő kapusunknak, Klcsó Gábornak mielőbbi felépülést kívánunk!

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - MFA 3 - 4

FUTSAL NB1: MAG-LOG - PEAC 3 - 4

Tovább tart a vesszőfutásunk, ráadásul most egy "hatpontos" találkozót veszítettünk el. Egyre kilátástalanabb a helyzetünk, de van még esélyünk a bennmaradásra.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - PEAC 3 - 4

FUTSAL NB1: NYÍRBÁTOR - MAG-LOG 8 - 5

Alig több mint egy hónap elteltével újra Nyírbátorba látogattunk, ahol az előző mérkőzésünk alapján bizakodhattunk is a jó eredmény elérésében. A találkozó viszont nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Már a mérkőzés helyszínére való megérkezés is problémás volt, majd az összecsapás első percei is felértek egy mélyütéssel, hiszen öt perc alatt három gólos hátrányba kerültünk. Bár a második félidő elején egy gólra zárkóztunk és nagyobb összpontosítással talán még az egyenlítés is összejöhetett volna, de a nálunk érezhetően jobb lelkiállapotban lévő Nyírbátor újra visszaszerezte a mérkőzés elején összeszedett előnyét és három gólos győzelmet aratott felettünk.

Bővebben: FUTSAL NB1: NYÍRBÁTOR - MAG-LOG 8 - 5

FUTSAL NB1: MAG-LOG - ARAMIS 2 - 3

Nagyon bíztunk benne, hogy a rájátszás kezdetén egy sikeresebb szériába kezdhetünk bele, de egyelőre nem tudunk kiszakadni a bajnokságban mutatott sikertelenségünkből. A helyzetek sorát hagyjuk ki, míg ellenfeleink rendre elviszik az összes pontot.

Bővebben: FUTSAL NB1: MAG-LOG - ARAMIS 2 - 3

FUTSAL MK: A LEGJOBB NYOLC KÖZÖTT VAGYUNK

Ha a bajnokságban nem is, a Magyar Kupában eddig minden jól alakul. Az előző fordulóban a Csenger ellen már történelmet írhattunk és most a Rubeolát legyőzve újra, hiszen a sorozat negyedik körébe, a legjobb nyolc közé kerültünk. Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, ha nagyobb százalékban használjuk ki az előttünk adódott sok helyzetet, de a továbbjutás szempontjából mellékes, hogy végül csak egy gól volt a differencia. A legfontosabb az, hogy sikerélménnyel várhatjuk a bajnoki rájátszást.

Bővebben: FUTSAL MK: A LEGJOBB NYOLC KÖZÖTT VAGYUNK

U13 csapatkep.jpg

Partnereink