BOZSIK TORNA 2. forduló

Vasárnap U11 és U13-as korosztályaink második Bozsik tornájára került sor, ezúttal Sülysápon. Mindkét kis csapatunk egyaránt örülhetett győzelemnek és bánkódhatott vereség miatt, de a lényeg most is maga a játék volt!

U11-es korosztályunk a Pécel és a Kóka ellen egyaránt 2-2-es döntetlent játszott, majd szoros csatában 3-2-re alulmaradt az Úrival szemben. Végezetül 8-0-ás diadalt arattak a Vasad csapata felett. Az U13 kikapott a Pécel csapatától, döntetlent játszott az Úri gárdájával, majd két győzelemmel, a Kóka és a Vasad ellen, zárta a tornát.

Az U11-ben Gyenes Gergő, az U13 Piller Bence nyújtotta a legjobb teljesítményt, amit ismét oklevéllel díjaztak a rendezők.

U11

Baranyai Pál (edző): Nagyon jól játszottunk, ám ez most csak közepes eredményekben mutatkozott meg. Előfordul az ilyen!  Ettől függetlenül köszönöm a srácoknak játékot és gratulálok nekik!

U13

Bajor Tibor (edző): Álmosan kezdtük a második Bozsik tornánkat. Több hiányzónk is volt sajnos, különböző okok miatt. Maradt bennem hiányérzet, nem az eredmény miatt, hanem játékban, sokszor előjött az egyén a csapat helyett, így nem tudtunk csapatként játszani. Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt a mérleg, ami nem tűnik rossznak, de nem mindegy ki ellen és hogyan játszol. Most Piller Bencét lehetett kiemelni,mert önmagához képest nagyon lelkesen és helyenként kifelezetten jól játszott. Szülőknek köszönjük a buzdítást, hétvégén a bajnokin majd javítunk!

futsal202209.jpg

Partnereink