U19: KÉT VERESÉG UTÁN ELÚSZOTT A DOBOGÓ

Az egész szezon nagy részében kiválóan, sokszor bravúros játékot és eredményeket szállító U19-es együttesünk úgy tűnik a bajnoki hajrában került hullámvölgybe. Sokáig versenyben voltak a legjobb helyezésekért a megyei elitben, de végül több riválisunk is fölénk kerekedett. 82 csapatból a legjobb hét között csak a bajnoki szezon végén lecsúszni a dobogóról egyáltalán nem rossz teljesítmény. Azt viszont nagyon megtanultuk: a hazai pálya előnyét nem fogjuk feladni ...

U19-es Pest megyei I. osztály, 12. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - TÖRÖKBÁLINT 0 - 5 (0 - 2)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Licska P. (Rememár M.)

gól: Kiss M., Horváth M., Gladkov Z., Füzesi Z., Szászi A.

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B. (Szilágyi B. 68p), Osvalda G., Meczner K., Szalai M., Kristóf L., Ernhöffer M., Kertész Z. (Ofella G. 61p), Holló M., Földváry V. (Lajti L. 55p), Bertalan H.

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Külön készültünk a már bajnok csapat ellen, hátha pontot tudunk itthon tartani. Sajnos nem sikerült meglepést okoznunk. Gratulálok a Törökbálint csapatának!

---

U19-es Pest megyei I. osztály, 11. fordulóból halasztott mérkőzésen:

ISASZEGI SE - MAGLÓD-HELLOPARKS 6 - 1 (0 - 1)
Isaszeg, jv: Pallai P. (Horváth B.)

gól: Káposztás L. 4, Molnár T. 2 ill. Meczner K.

Maglódi TC: Nyilas L. (Barna I. 76p) - Neményi B. (Ofella G. 50p), Osvalda G., Meczner K., Szalai M., Kristóf L., Ernhöffer M. (Kertész Z.) Lajti L., Bertalan H. (Földváry V. 46p), Hajdu B., Véglás P. (Holló M. 46p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Azt gondolom ennél sokkal jobban tudunk játszani. Nem fogok senki mást hibáztatni csak saját magunkat. Vezetsz a félidőben 0-1-re, aztán kapsz 6 gólt a második félidőben... szinte minden mérkőzésen mi hozzuk fel az ellenfeleket, magunkat sodorjuk nehéz helyzetbe. Egészen eddig a mérkőzésig a hit bennünk edzőkben és a játékosokban is megvolt, matematikailag még volt esélyünk a dobogóra felkapaszkodni. Sajnálom ezt a szezont, nem erre a végkimenetelre számítottunk.

 

 

U14farsang.jpg

Partnereink