U19: MEGNYERTÜK A RÁJÁTSZÁST - IRÁNY AZ ELSŐ OSZTÁLY

A Tura elleni fiaskót gyorsan maga mögött hagyta U19-es gárdánk, amely annak tudatában lépett pályára az Iklad ellen, hogy csakis győzelemmel vívhatja ki az első osztályú tagságot. A tétnek megfelelően egy pillanatig sem hagytuk kétséget terveinket illetően és 3-0-ás különbséggel nyertük meg a találkozót. Miután a Tura vereséget szenvedett Pécelen, az első helyen masíroztunk be a megye legjobbjai közé, ahol tavasszal igen erős csapatok ellen bizonyíthatunk. A csapat első helye mellett Kopunovic Denis (képünkön) is élen végzett, ő a csoportunk góllövőlistáján kilenc, az egész őszt tekintve 18 góllal.

U19-es bajnokság, rájátszás-felsőház, B-csoport, 5. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - IKLAD 3 - 0 (1 - 0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Gágó G. (Dóra G.)

gól: Kopunovic D., Szalai M., Lajti L.

Maglódi TC: Nyilas L. - Neményi B. (Kovács B. 84p), Osvalda G. (Nádházi P. 84p), Meczner K. (Piller B. 84p), Szalai M., Kristóf L., Kopunovic D. (Ofella G. 84p), Lajti L. (Ernhöffer M. 74p), Földváry V. (Szilágyi Zs. 84p), Nagy L., Garai R. (Szilágyi B. 84p)

Balogh Sándor (edző, Maglódi TC): Az utolsó, mindent eldöntő fordulóban az Iklad csapatát fogadtuk. A mérkőzés előtt meg volt a kellő hangulat, szerencsére senki nem került rajtapátiába a tét ellenére sem. Nem bíztuk a véletlenre, ezért az első 5-10 percben kontrákra építkeztünk, felmértük az ellenfelet és annak gyengepontjait. Nagyon fegyelmezetten és szervezetten játszottunk, ennek meg is lett az eredménye. Eleinte hagytuk őket játszani, majd kihasználtuk a hibáikat, viszont a helyzetkihasználásunk ma sem volt az igazi. Negyedóra elteltével már átvettük az irányítást, és onnantól kezdve azt csináltunk, amit akartunk. Egyaránt jól működött a védelem és a középpálya, a széleken pedig parádésan használtuk ki a 2v1 elleni szituációkat, amelyekből helyzeteket tudtunk kialakítani. Az idei szezonban ez volt az első alkalom, amikor a gombai fenegyereknek, Lajti Levinek bizalmat szavaztam a kezdőben, mivel sajnos betegség miatt az első 5-6 fordulót ki kellett hagynia, és újra fel kellett magát építeni. Levi a jobb szélen élt is a lehetőséggel, konkrétan mind a három gólunkba benne volt. Elégedettek lehetünk, mivel a csoport első helyén végeztünk, ezáltal bejutottunk a legjobb nyolc közé. Gratulálok a csapatnak, abszolút megérdemelten jutottunk az első osztályba! Hajrá Maglód!

- Az edzővel hamarosan bővebb interjút közlünk. -

 

---

U13 csapatkep.jpg

Partnereink