U19: KÉT GYŐZELEM, EGY VERESÉG

U19-es együttesünk bajnoksága később kezdődött, így az időjárás ugyan nem szólt bele a mérkőzéseibe, de az első, Úri elleni bajnoki ellenfelünk ki nem állása miatt elmaradt.

Második találkozónkat Valkón játszottuk, ahol Hausner Emil vezérletével hat, a jegyzőkönyv szerint csak ötgólos győzelmet arattunk. Most hétvégén erősen tartalékos csapatunk a harmadik helyezett Kistarcsa vendége volt. Az összecsapás első félidejét könnyelműen átadtuk ellenfelünknek, majd a másodikban feljavult a játékunk, de gólt szerezni sajnos nem tudtunk.

Pest megyei bajnokság. Közép csoport, 12. forduló:

MAGLÓDI TC - ÚRI 3 - 0 - játék nélkül

---

Pest megyei bajnokság. Közép csoport, 13. forduló:

VALKÓ - MAGLÓDI TC 3 - 9 (2 - 5)

Valkó, jv: Csécsei P. (Varga Z.)

gól: Csörgő K. 2, Lakatos M. ill. Hausner E. 6, Kolozsvári L. 2, Sengel T.

sárga lap: Juhász D., Hausner E.

Maglódi TC: Németh M. - Várkonyi M., Muhi V., Slezák G., Juhász D., Fábián D. (Kanalas K. 60p), TEINER G., Papellás P., Sengel T., HAUSNER E., KOLOZSVÁRI L. (Greskó L. 80p)

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): A csapadékos időjárás ellenére jól előkészített pályán játszottunk. Sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk, de játékban vannak még hiányosságaink, amit csak az edzéslátogatottság javításával tudunk csiszolni. Köszönöm a felnőtt csapatból besegítő játékosoknak, hogy profi  hozzáállással hozták le a találkozót!

---

Pest megyei bajnokság. Közép csoport, 14. forduló:

KISTARCSA - MAGLÓDI TC 5 - 0 (3 - 0)

Kistarcsa, jv: Tóth P.

gól: Besnyő D. 3. Madarász M., Friedsam B.

Maglódi TC: Papellás P. - Skultéty D., Fekete K., Várkonyi M., Muhi V., Kanalas K., Németh M., Juhász D., Fábián D., GRESKÓ L., Bauer L. (Pap L. 59p)

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Amíg tét van, addig megremegnek a lábak. Nem merünk játszani, kockázatot vállalni. Amikor már elment a hajó, vagyis az ellenfél öt góllal vezet, egyből tudunk teljesíteni, ami támadásokban és helyzetekben is megmutatkozik. Ha koncentráltak vagyunk, tehát ha berúgjuk a helyzeteinkat, akkor a 5-3 lett volna a mérkőzés végeredménye. De azért nem rúgtuk be, mert nem járunk edzésre. A második félidei hozzáállásáért meg lehet dicsérni a csapatot.

felnottcs220914.jpg

Partnereink