20. forduló

NB II. Közép-Kelet 20. forduló:

U15 MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 1 - 11 (0 - 7)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Albert G. (Vér J., Sinkovicz D.)

gól: Gulás M. ill. Djácsuk I. 5, Mertse Á. 4, Mátrai K. 2

sárga lap: Nagy L., Mészáros T.

Maglódi TC: Morocz I. - Unger K. (Bajor T. 41p), Mészáros T., Muhi V. (Greskó L. 41p), Nagy L., Papellás P., Véglás R. (Kormány B. 60p), Slezák G. (Skultéty D. 50p), Fodor E. (Teiner G. 65p), Gulás M., Kanalas K.

Bíró Roland (edző): Teljes csőd uralkodott a védelemben, képtelenek voltunk útját állni a vendég támadásoknak, míg elől három esetben a gólvonaltól egy-két méterre is hibázni tudtunk. Nincs mit szépíteni, szégyenteljes vereséget szenvedtünk. Remélem csütörtökön a Dabas ellen már a szebbik arcunkat mutatjuk!

 

NB II. Közép-Kelet 8. forduló:

U14 TESTVÉRISÉG SE-MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 1 - 0 (1 - 0)

Budapest, Testvériség SE Sporttelep, jv: Krózser A. (Hagyó A., Gubányi G.)

gól: Lénárt S.

sárga lap: Tóth B. ill. Lázits M.

Testvériség SE-Maglódi TC: Nagyistván B. - Nagy L. (Csordás D. 59p), Dózsa R., Lénárt S., Vígh Gy., Fehértói G., Marosi N. (Lados-Tóth M. 41p), Kozma P., Pusztai D., Balogh L. (Ambrózi Á. M. 77p), Tóth B. (Deme G. 53p)

Katona Tamás (edző): Rangadót játszottunk a Gödöllő ellen, amit játékunk alapján megérdemelten nyertünk meg. Mentálisan felkészültünk, és a mutatott játékban is azt hoztuk, ami egy ilyen találkozó megnyerésehez szükséges. Csupán a helyzetkihasználásunkkal nem vagyok elégedett, hiszen hat százszázalékos helyzetet puskáztunk el.  Védelmünk ugyanakkor nagyon jól teljesített, amit az is bizonyít, hogy a harmadik helyezett ellenfelünk szinte el sem jutott a kapunkig. Rengeteg labdát szereztünk és abból nagyon sok támadást tudtunk vezetni, de a kapu előtt elfogyott a koncetráció. A lényeg a győzelem volt, amihez gratulálok a csapatnak. További sok sikert a kívánok aGödöllőnek. Hajrá Tesi, hajrá Maglód!

U212015.jpg

Partnereink