U14: SOKÁIG VEZETTÜNK, MÉGIS VERESÉG LETT A VÉGE ÜLLŐN

U14-es együttesünk igazi rangadót játszhatott Üllőn, hiszen a tabellán közvetlen riválisunkhoz látogattunk. Csapatunk bátran, kezdeményezően játszott, a vezetést is megszerezte, de a találkozó hajrájában két perc alatt kapott két góllal átvette a vezetést az Üllő, amit az utolsó percben egy újabbal toldott meg.  Bajor Tibor tanítványai ettől függetlenül dicséretet érdemelnek az őszi szezonjuk miatt, hiszen hétről-hétre javarészt idősebb labdarúgók ellen léptek pályára.

U14 Megyei II. osztály, Közép csoport, 7. forduló:

ÜLLŐ SE - MAGLÓDI TC 3 - 1 (0 - 1)

Üllő, jv: Szabolcsi T.

gól: Jezoviczki G. 2, Bambach Á. ill. Karácsony K.

Maglódi TC: Kollár Á. - Semők L., Ofella G., Nyilas L., Nagy D., Berényi K., Kovács M., Szabó D., Karácsony K. cserék: Pető M., Mikó B., Balogh D., Piller B., Szabó B., Kovács B., Nagy B.

Bajor Tibor (edző, Maglódi TC): Gratulálok csapatomnak, nem az eredmény, hanem a játék miatt. Nagyon sokáig vezettünk, jól játszottunk, de néhány buta hiba és egy véleményes büntetővel fordított az ellenfelünk. Mindenki pályára lépett, Nagy Dominik játszott most kiemelkedően, de mások is voltak a jobbak között. Karácsony Károly révén szereztünk vezetést, majd ugyan Ő hagyta ki a kihagyhatatlant, tehát nem tudtunk elhúzni. A második félidőben egy nagy felső kapufát rúgtunk. Ez két momentummal tudtunk volna nyerni, most kimaradt és büntetett az ellenfél. Nagyon izgalmas, jó mérkőzéssel zártuk le ezt a félévet!

U15maglod.jpg

Partnereink