GYŐZELEMMEL TÉRT HAZA AZ ÖREGFIÚK

Két idegenbeli vereség után hazai pályán ismét győzni tudott öregfiúk csapatunk. Bíró Attila és Merczel János góljaival megérdemelten nyertünk és vágtunk vissza riválisunknak az őszi nagyarányú vereségért.

Pest megyei öregfiúk bajnokság, Délkelei csoport, 18. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ FC 2 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: Görbe P. (Hajdú P., Törőcsik D.)

gól: Bíró A., Merczel J.

Maglódi TC: Szabó G. - Galambos Gy., Tóth L., Tóth F., TÓTH A., Lukács Á., METZ Gy., Krausz T., Németh G., BÍRÓ A., VARGA A. cserék: Merczel J., Bodonyi S., Filácz I., Kiss Gy.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Jó játékkal, magabiztosan fektettük két vállra ellenfelünket.

 

www.tapioszecsofc.hu: 

"Bár a második percben megszerezhettük volna a vezetést, de nagy helyzetben kétszer is sikerült kihagyni a ziccert, majd pár perc múlva Ofella Bercike lökete csattant  a kapufán. Jó negyedóra elteltével támadóbb lett a hazai csapat, s szinte az első helyzetüket be is lőtték. A vezetésük uzán sajnos megzavarodtunk, és elég sok hibával játszottunk, de az ellenfél sem tudott újabb gólt lőni. A  második játékrész elején megpróbáltunk egyenlíteni, de ha a nem is nagyszámú, de annál nagyobb helyzeteket is sikerült kihagynunk. Törvényszerű volt, hogy kitámadunk és az ellenfél is kontrából veszélyes lesz, így az egyik támadásuk végén újabb gólnak örülhettek. A hátralévő percekben mi már beletörődtünk a vereségbe, így a fiatalos lendülettel bíró hazai csapat megynyerte a találkozót."

 

 

 

U15maglod.jpg

Partnereink