NEM BÍRTUNK A NAGYKÁTÁVAL

Legidősebb csapatunk a második helyezett Nagykátát látta vendégül hétfőn a Kertész Károly Stadionban. Riválisunkkal évekig az aranyéremért harcoltunk, amitől ugyan most kissé eltávolodtunk, de a találkozó preztízsértéke megmaradt. Sajnos, ahogy az elmúlt három találkozón, úgy most sem sikerült őket legyőznünk, pedig az esélyünk meg volt rá, hiszen végig mezőnyfölényben játszottunk. Tabányi Pál szerint kissé körülményesen játszottak fiúk, amit az ellenfél, a három gólig jutó Kelemen István vezérletével meg is büntetett. Részünkről csak Merczel János (képünkön) volt eredményes, aki a 72. percben egy szöglet után talált be Bodor kapujába. Javítási lehetőség jövő hét kedden, hazai pályán a Ceglédi VSE ellen.

Pest megyei öregfiúk bajnokság, Délkelei csoport, 13. forduló:

MAGLÓDI TC - NAGYKÁTA SE 1 - 3 (0 - 2)

Maglód, Kertész Károly Stadion, jv: ifj. Remenár M. (Tóth I. K., Tóth P.)

gól: Merczel J. ill. Kelemen I. 3

Maglódi TC: Szabó G. - VARGA A., Filácz I., Galambos Gy., Krausz T., Németh G., Bíró A., Lukács Á., METZ GY., Tóth F., Tabányi Tamás cserék: Nagy Z., Albert I., Kiss Gy., Merczel J., Bodonyi S., Tóth A., Bógyis G.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Ellentétben a múlt heti játékunkkal, most körülményesen futballoztunk. Kritikus szituációkban egymásra vártunk, sok esetben felesleges cselezésekbe fogtunk és az egyébként gyorsnak mondható belső védőink pedig tehetetlenek voltak a Nagykáta kontráival szemben, így hiába játszottunk mezőnyfölényben, az akarati tényezők döntötték el a három pont sorsát.

 

Nagykátai szemmel: http://nagykatase.hu/index.php/2-uncategorised/253-oeregfiuk-kelemen-triplajaval-gyoztuenk-maglodon

U13 csapatkep.jpg

Partnereink