GYŐZTES EZÜSTCSATA

Öregfiúk csapatunk nagyon fontos találkozón 4-2-es győzelmet aratott az eddig közvetlen előttünk álló Tápiószecső együttese felett. Bíró Attila révén már az első félidő is a miénk volt, de a második játékrész elején Gál révén tovább növeltük az előnyünket. A vendégeink viszont nem akartak áldozati bárányként tetszelegni és nem akartak egykönnyen lemondani az ezüstről. A 60. percben Balaskó szépítése után visszajött a meccsbe a 'szecső.  Szerencsére a 67. percben Lukács Bálint góljával újra két gól volt a differencia a javunkra, de két perc múltán újra Balaskó köszönt be Nagy kapujába. 3-2! Tíz percet kellett kibirní. Rezgett a léc, hiszen egy büntetőtgyanús szituáció után néma maradt a síp, így nem egyenlíthetett a Tápiószecső. A végére azonban visszaállt a két gólos különbség ugyanis a kinyíló vendégvédelem között Lukács Bálint újra eredményes volt. Csapatunk nagylépést tett az ezüstérem megszerzéséért. Már csak a Hernád elleni záróforduló van hátra, ahol jó lenne megőrízni a második pozíciót.

Öregfiúk bajnokság, Nagykátai-csoport, 21. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ 4 - 2 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Lukács Á. 2, Gál J., Bíró A.

Maglódi TC: Nagy Z. - TABÁNYI T., Rakita G., Varga A. - SIPOS A., Baranyai P., TOTIKA B., Lukács Á., BÍRÓ A. - Gál J., Lukács B. cserék: Németh G., Metz Gy., Filácz I., Albert I., Szabó G., Tóth L., Merczel J.

További képeket ITT talál!

Tabányi Pál (csapatvezető): Mindenki odatette magát a mérkőzésen, így megérdemelten nyertünk. Bízom benne, hogy az utolsó találkozót is sikerrel veszük és remélhetőleg mindenki pályára léphet.

U132014.jpg

Partnereink