TABÁNYI TIBOR LŐTTE A ÖREGFIÚK SZÁZADIK GÓLJÁT

Hétfőn a Tápiószentmárton együttese látogatott hozzánk. Az ősszel még élmezőnybe tartozó vendégeinket jogosulatlan játékos szerepeltetése miatt pontlevonással sújtotta a szövetség és a téli szünetben 16 ponttal "rövidítette" meg őket, amely után igen visszaestek a tabellán. A ranglistán elfoglalt helyezés nem tévesztett meg minket és kellő komolysággal vetettük bele magunkat a találkozóba, amelyet végül magabiztos játékkal meg is nyertünk. A mérkőzés krónikájához tartozik az is, hogy Tabányi Tibor  megrúgta csapatunk 99. majd 100. gólját is.

undefined

 

Öregfiúk bajnokság, Nagykátai-csoport, 20. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZENTMÁRTON 7 - 2 (5 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

gól: Tabányi T. 2, Tóth L., Németh G., Lukács Á., Gál J., Totika B.

 

Maglódi TC: Papp T. (Kiss Gy.) - Varga A. (Lukács B.), Filácz I. (Rakita G.), Metz Gy. (Faragó L.), Bíró A., GÁL J., Németh G. (Merczel J.), Tóth L. (Albert I.), TABÁNYI T., Totika B. (Szabó G.), LUKÁCS Á.

 

Tabányi Pál (csapatvezető): Előttünk és a Tápiószentmárton előtt is több gólszerzési lehetőség akadt, amiből mi lényegesen többet tudtunk kihasználni. Harmadik gólunk után a vendégek már inkább csak azzal foglalkoztak, hogy a játékunkat elrontsák, ami nemigen sikerült nekik. Ezen a találkozón újra megtaláltuk a játék ritmusát és csapatként is jobban funkciónáltunk mint eddig és talán ennek is köszönhető az, hogy nyerni tudtunk.

Van még esélyünk az aranyéremre?

Véleményem szerint nincs, mert a négy ponttal vezető Nagykáta, már nem fog hibázni a hátralévő két mérkőzésén. Az ezüstről ugyanakkor nem mondtunk le és a Tápiószecső ellen győzelemre készülünk.

U13 csapatkep.jpg

Partnereink