ÖREGFIÚK: DIADALMASKODOTT A PÉCELI CÉLFUTBALL

A Heréd elleni gólzáporos győzelem után a dobogós Pécel csapatához látogattunk, ahol sajnos nem sikerült megismételni a múlt heti gólerős játékunkat. Az egyszerű játékkal operáló, a pálya göröngyeivel is nagy barátságban álló hazaiak hét gólt hintettek a hálónkba, amire csak Budafai Gergő és Itak, azaz Tabányi Tibor tudtak válaszolni, így pontszerzésre is esélytelen volt csapatunk. Két hét múlva az éllovas Kistarcsát fogadjuk, majd azt követő hetekben csak közvetlen riválisokkal találkozik csapatunk.

Öregfiúk bajnokság, Keleti-csoport, 16. forduló:

PÉCELI SSE - MAGLÓDI TC 7 - 2 (3 - 1)

Pécel

jv: Laczkó Z. (Kéri I. Z.)

gól: Csabai G. 3, Győrfi J. 2, Borbély G., Bajor T. ill. Budafai G., Tabányi T.

Maglódi TC: Kiss Gy. - Tabányi T., Lovas R., Máj Zs., METZ GY., Bíró A., Filácz I., Kovács K., Tóth A., BUDAFAI G., Szabó G. cserék: Albert I., SÁLYI ZS., Merczel J., Klusóczki B.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Rengeteg egyéni hibával játszottunk. Sok esetben még egy egyszerű kirúgás is problémásnak bizonyult, így nem csoda, hogy ellenfelünk kapujára csak minimális veszélyt jelentettünk. Azok a játékosok, akik képességük alapján mérkőzéseket tudnának eldönteni, jelenleg nem teljesítenek azon a szinten, ami elvárható lenne.

U7_2022.jpg

Partnereink