ÖREGFIÚK: EGY ÉV UTÁN GYŐZÖTT ÚJRA CSAPATUNK

Legidősebb együttesünk szinte napra pontosan egy éve örülhetett utoljára győzelemnek. 2015. november 2-án megszerzett 2-1-es diadal óta ugyanis képtelen volt felülkerekedni aktuális ellenfelén. Érdekesség, hogy az akkori szenvedő alany szintén a Gyömrő együttese volt. Csapatunk sikeréhez az is hozzájárult, hogy a mai játéknap a négy napos munkaszünetre esett, így többen ráértek, azok közül, akik általában munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtak jönni. Emellett voltak külföldről hazatérők is, például Tabányi Tibor, aki két góllal vette ki a részét a győzelemből.

Öregfiúk bajnokság, Keleti-csoport, 10. forduló:

MAGLÓDI TC - UFC GYÖMRŐ 4 - 3 (2 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

jv: Török I. T. (Zuigéber A., Berendi T. Cs.)

gól: Tabányi T. 2, Bíró A. 2 ill. Juhász A. 2, Márton Z.

Maglódi TC: Nagy Z. - Kovács K., Tóth A., Albert I., Fazekas G., Varga A., Izsold E., Kiss Gy., Tabányi T., Metz Gy., Máj Zs. cserék: Bíró A., Rakita G., Galambos Gy., Merczel J., Klusóczki B., Varró J.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Hazatérő játékosainknak köszönhetően hosszú idő után végre újra három pontot szereztünk. A nézők nem panaszkodhattak, hiszen voltak szép támadások, gólok és végig kiélezett küzdelem, melynek a végén hazai győzelem született. Örömteli, hogy nem vagyunk már szüzek...

 

felnottcs220914.jpg

Partnereink