ÖREGFIÚK: ÚJABB KÉT VERESÉG

Legidősebb együttesünk nem tudja átlépni saját árnyékát. Múlt héten csütörtökön, hazai pályán a Tápiószecső ellen szenvedtünk sima vereséget, majd most hétfőn a Heréd LC ellen ugyan a hatvanadik percben még vezetteünk, de a hajrát jobban bíró hazaiak végül megszerezték a győzelmet. Csapatunk négy forduló elteltével, nulla ponttal az utolsó helyen áll.

Öregfiúk bajnokság, Keleti-csoport, 3. forduló:

MAGLÓDI TC - TÁPIÓSZECSŐ FC 1 - 5 (0 - 3)

Maglód, Kertész Károly Stadion

jv: Ferenczi D. (Molnár L., Muhari G.)

gól: Izsold E. ill. Kraszovszkij Sz. 2, Papp I., Gazsi K., Ofella I.

Maglódi TC: Nagy Z. - Varga A., Tóth A., Máj Zs., Lovas R., Kovács K., Tóth F., Izsold E., Merczel J., Bíró A., Varró J. cserék: Albert I., Klusóczki B., Galambos Gy.

 

Öregfiúk bajnokság, Keleti-csoport, 4. forduló:

HERÉD LC - MAGLÓDI TC 3 - 2 (1 - 1)

Heréd

jv: Szabó S. (Czipó Á., Bálint J.)

gól: Falusi P., Bóna A., Nikl G. ill. Bíró A., Varró J.

sárga lap: Szabó G.

Maglódi TC: Tóth A. - Kovács K., Varga A., Metz Gy., Fazekas G., Lovas R., Tóth F., Filácz I., Bíró A., Kiss Gy., Izsold E.  cserék: Albert I., Klusóczki B., Varró J., Merczel J.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Amíg nincs egy vérbeli csatárunk, addig esélytelen, hogy mérkőzést nyerjünk. Sok, öregfiúk szinten fiatal játékos van a keretünkben, de még nem rendelkeznek olyan kvalitásokkal, amelyek elegendőek lehetnének a találkozók eldöntéséhez. Nincs folyamatos játékunk, sok az egyénieskedő megoldás, ami rengeteg hibát szül, amit ellenfeleink kegyetlenül kihasználnak. Azt gondolom, hogy a hátsó alakzatunk még megfelelő lenne, de miután a középpályánk nem segít be a védekezésbe, minden támadást ők sem tudnak megállítani.

U17TTTT.jpg

Partnereink