ÖREGFIÚK: SIMA VERESÉG A TURA ELLEN

Öregfiúk együttesünk is elkezdte új szezonját. Az előző bajnokságban sok problémát okozott, hogy szűkös volt a keretünk és több mérkőzésre kevés játékossal tudtunk elutazni, ezért nem is csoda, a nyár folyamán játékosokat igazoltunk, illetve reaktiváltunk korábbi labdarúgóinkat.

Az első bajnokin már nem is volt gond a létszámmal, viszont a gyorsasággal és az összeszokottság hiányával igen. A jó erőben lévő turai csapat, leginkább a második félidei gólerős játékának köszönhetően könnyedén vitte el tőlünk a három pontot.

Öregfiúk bajnokság, Keleti-csoport, 1. forduló:

MAGLÓDI TC - TURA VSK 1 - 5 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion

jv: Varga A. (Török I. T., Berendt T.)

gól: Tóth L. ill. Nagy P. 3, Sóss Cs., Gólya I.

Maglódi TC: NAGY Z. - Merczel J., Bíró A., METZ GY., Tóth F., Lovas R., Papp T., Faragó L., Izsold E., Kiss Gy., Tóth A. cserék: Tóth L., Varró J., Galambos Gy., Klusóczki B., Varga A., Filácz I., Albert I.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): Az első félidőben még elfogadható játékot nyújtottunk, jól tartottuk a labdát, igaz helyzetekig csak ellenfelünk jutott. A szünet után szép lassan felőrölt minket a vendég csapat és megérdemelt győzelmet aratott. Örömteli, hogy létszám már megfelelő, de össze kell még rázódnia a csapatnak. Gratulálunk a Turának, ezzel a játékoskerettel a felnőtt megyei első osztályban is megállná a helyét!

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink