ÖREGFIÚK: TOVÁBBRA IS NYERETLEN IDÉN A CSAPAT

Tovább tart öregfiúk csapatunk tavaszi vesszőfutása, ugyanis hétfőn a mögöttünk álló Kistarcsa II. is nagy falatnak bizonyult. Sajnos az újabb vereség hatására megint lejjebb csúsztunk a tabellán és már csak a kilencedik helyet foglalhatjuk el. Ebben az évben csupán egy pontot sikerült kaszíroznunk, ami példa nélküli az előző éveket tekintve. A bajnokság hajrájában három hazai fellépés következik, amelyek közül az egyiken talán összejön az idei első diadal!

Öregfiúk bajnokság, Közép-csoport, 19. forduló:

KISTARCSA VSC II. - MAGLÓDI TC 3 - 2 (2 - 0)

Kistarcs

jv: Zsélyi Cs. (Kun A., Kullai I.)

gól: Baranyai Z., Horváth T., Horváth Zs. ill. Tóth L., Albert I.

sárga lap: Hegyi N., Szabó G., Horváth T., Sztana Sz. ill. Tóth F., Metz Gy.

Maglódi TC: Nagy Z. - TÓTH F., METZ Gy., Varró J. (Tabányi P. 41p), Albert I., Tóth A., Varga A., Németh G. (Filácz I. 41p), TÓTH L., LOVAS R.

Tabányi Pál (csapatvezető, Maglódi TC): A vártnál erősebb ellenféllel találkoztunk, akik erre a mérkőzésre alaposan megerősítették keretüket, ráadásul a mérkőzést tekintve mondhatom, hogy a szerencsével is hadilábon álltunk. Sajnos az első félidőben két elkerülhető gól után hátrányba kerültünk, amit a szünet után feljavult játékunkkal ugyan ki tudtunk egyelíteni, ám nem sokáig örülhettünk, hiszen hamarosan újra megszerezték a vezetést a hazaiak és a mérkőzés végéig azt már nem engedték ki a kezükből.  

U7_2022.jpg

Partnereink