Felnőtt

MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ 4 - 0

A Csömör elleni pontvesztést a közvetlen rivális, Valkó együttesének legyőzésével igyekeztünk némileg feledtetni, ami talán sikerült is.

Tudtuk, hogy ellenfelünk inkább a hazai, kis méretű pályáján igazán veszélyes, így a Kertész Károly Stadion méretei nekünk kedvezhetnek, csupán türelmesen kell játszanunk. Csapatunk az első perctől kezdve kezdeményezőbben játszott, de támadásaink befejezésébe sok pontatlanság csúszott az egyébként paprikás hangulatú első félidőben. Vendégeink előtt csak néhány helyzet adódott, amik viszont nem voltak veszélytelenek. A 40. percben aztán Kolozsvári László révén sikerült megszereznünk a vezetést, de ahhoz hogy előnnyel vonulhassunk szünetre, kellett a játékvezető is, aki Matyó Máté büntetőterületen belüli kezezését követően továbbengedte a játékot, nem kis felháborodást kiváltva a vendégek között. A szünetet követően tudatosabb támadás építésekbe kezdtünk, mely után Ivancsó, majd Kolozsvári is eredményes tudott lenni, felőrölve így az egyre kisebb lelkesedéssel játszó vendégeinket. Góljaink sorát Halász 85. percben szerzett találata zárta le, így végül 4-0-ás győzelmet arattunk. A gólkirály-jelöltek csatáját Kolozsvári László nyerte Zámbó Tibor ellenében, igaz utóbbi még így is egy góllal vezet előtte.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ 4 - 0

MAGLÓD-HELLOPARKS - CSÖMÖR 2 - 2

Hiába a Kistarcsa elleni meggyőzőbb játékunk, a Csömör elleni találkozó első félidejében sajnos megint a csúnyábbik arcunkat mutattuk. Az első 45 percben olyan hibákat vétettünk, amit ellenfelünk két góllal büntetett. Csapatunk tartását mutatja, hogy a szünet után képesek voltunk felállni, kiegyenlíteni, sőt lehetőségünk lett volna a győztes találatot is bevinni, de a kulcsmomentum esetében már nem tudtunk kellőképpen koncentrálni, így meg kellett elégednünk a döntetlennel. Ez a pontvesztés az is jelenti, hogy a bajnokság során először már nem a kezünkben van a sorsunk, hiszen a Bag ki nem állása miatt hétfőn megkapja három pontját a Pomáz, vagyis négy pontos hátrányba kerültünk.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - CSÖMÖR 2 - 2

DUNAKANYAR - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

Tizenegy hónap, 25 veretlen bajnoki találkozó után kapott  ki újra felnőtt csapatunk. Mind két hete, amikor a Dunakanyar otthon simán verte a Pomázt, mind a múlt heti Mogyoród elleni pontvesztésünk figyelmeztető jel volt, csapatunk mégsem állt bele kellő koncentrációval a mai szentendrei összecsapásba. A lelkes hazai együttes, amely kiválóan alkalmazkodott az igen kisméretű pályájához, a találkozó egészét tekintve megérdemelt győzelmet aratott együttesünkkel szemben. Nagyon fegyelmezetten, labdarúgóinkat folyamatos nyomás alá helyezve védekezett a Szentendre, ami nagyon sok hibát és kapkodó játékot szült a részünkről és bár a találkozó hajrájában több ziccer is adódott előttünk, ezeket kihasználni nem tudtuk. Első vereségünk azt is jelentette, hogy vezető pozíciónkról, amit a második forduló óta őriztünk, a Pomáz győzelme miatt le kellett mondanunk. Ha igazán őszinték szeretnénk lenni, a mai produkciónk alapján nem is érdemelnénk meg. Szerencsére tíz forduló van még hátra és bőven lesz lehetőségünk még a javításra! Legközelebb, az eredeti időponttól eltérően, jövő pénteken 14 órától a Kistarcsa ellen.

Bővebben: DUNAKANYAR - MAGLÓD-HELLOPARKS 2 - 1

MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD 2 - 2

Őszi utolsó lejátszott mérkőzésünkhöz hasonlóan a tavaszi első megvívott találkozónkon is 2-2-re végeztünk (közte kettő hazai meccsünk lett volna, de ellenfeleink lemondták az összecsapásokat). Noha a Tahitótfalu ellen három játékosunk, Ivancsó, Posta és Véglás is "besárgult", vagyis nem játszhatott soros a bajnokin, ám így is mi számítottunk a Mogyoród FC elleni mérkőzés esélyesének. Három pontot szerettünk volna szerezni, ennek megfelelően is léptünk fel, de ellenfelünk gyors találata meglepett minket. Sikerült egyenlítenünk, de a félidő vége előtt egy pontrúgás után újra, az egyébként kapunkra a gólokon kívül veszélytelen Mogyoródnál volt az előny. A szünet után némileg szerencsés góllal ismét egalizáltunk, de a találkozó végéig fordítani már nem tudtunk, pedig majd félórán keresztül emberelőnyben rohamozhattunk. Sajnos nagyon értékes pontokat veszítettünk el, ami vasárnap a Kistarcsa ellen meccselő Pomáznak kedvezhet.

Bővebben: MAGLÓD-HELLOPARKS - MOGYORÓD 2 - 2

TAHITOTFALU - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 4

Felnőtt labdarúgó csapatunk négy gólos diadallal ünnepelte vezetőedzőnk, Rakita Gábor 50. születésnapját. Sikerünk értékét tovább növeli, hogy a találkozónkat megelőzően első számú üldözőnk a Pomáz, 4-1-es vereséget szenvedett a Szentendre vendégeként.

Már mérkőzés 5. percében vezetést szereztünk Tóth Gergő 25 méterről megeresztett kapáslövését követően, de a jó kezdést indiszponált folytatás követte. Nem igazán találtuk a ritmust, nem tudtuk kellőképpen felépíteni támadásainkat, míg a belelkesülő tahi' játékosok meg-meg tudták zavarni védelmünket. A második félidőben már más szellemben játszott csapatunk, ami gólokban is megmutatkozott és végül 4-0-ás győzelmet arattunk egy igen szervezett együttes ellen. A mérkőzésen kiemelhető a játékvezetés is, hiszen a fiatal spori és segítői végig jól kézben tartották a összecsapást.

Bővebben: TAHITOTFALU - MAGLÓD-HELLOPARKS 0 - 4

U212015.jpg

Partnereink