Felnőtt

MTC-TÖKÖL 2 - 1 - EGY PONTRA VAGYUNK AZ ELSŐ HELYTŐL

Ha nem is közönségszórakoztató játékkal, de újabb három fontos pontot szerzett felnőtt csapatunk. A 19. percben Molnár Dániel, a 74. minutumban a csereként beállt Horváth Richárd volt eredményes a részünkről, míg a vendégek szépítő találata a találkozó végén esett. Miután a listavezető Biatorbágy vereséget szenvedett Nagykátán, csapatunk egy pontra megközelítette az első helyet. 

Bővebben: MTC-TÖKÖL 2 - 1 - EGY PONTRA VAGYUNK AZ ELSŐ HELYTŐL

SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 0 - 3

Eltiltások, sérülések miatt több meghatározó játékosát nélkülöző felnőtt csapatunk háromgólos győzelmet aratott Százhalombattán! A kispadon a kapus Bonicát és Vinczét leszámítva csak utánpótláskorú mezőnyjátékosok foglaltak helyet, akik a jól működő csapatjáték miatt most még nem kaptak bizonyítási lehetőséget.

Már a negyedik percben megszereztük a vezetést, amikor a Borsos Gábor elleni szabálytalanságot követően büntetőhöz jutottunk, amit új játékosunk, Kürti Zsolt értékesített. A következő gólunkra hatvan percet kellett várnunk, ekkor másik új szerzeményünk, Molnár Dániel Olivér egy egyéni szólot követően volt eredményes, igaz eddigre a kapus Erős Oszkár kiállítása miatt már emberhátrányban játszottak a hazaiak. Utolsó találatunk újra Kürti nevéhez fűződik, aki egy kontra után Poncok Csaba gólját váltotta gólra.

Csapatunk győzelmének köszönhetően már a második helyről várhatjuk a jövő heti folytatást.

Bővebben: SZÁZHALOMBATTA - MAGLÓDI TC 0 - 3

FELKÉSZÜLÉS: JÓL SIKERÜLT A FŐPRÓBA

undefinedKülönböző okok miatt több játékosunk is hiányzott utolsó felkészülési mérkőzésünkről, amit a Gyömrő ellen játszottunk, de így is meggyőző különbséggel sikerült nyernünk.

A találkozó első szakaszában több ziccert is sikerült elrontanunk, majd a félidőre 1-1-es állással vonultak a csapatok. A szünet után erőnléti különbség mutatkozott a két gárda között, ami felénk billentette a mérleg nyelvét, így 5-1-re sikerült diadalmaskodnunk.

Eredetileg szerdán játszottunk volna az NB 3-as RKSK-val is, de az a találkozó kérésünkre elmarad. Következő mérkőzésünk már bajnoki lesz, jövő szombaton, Százhalombattán.

Bővebben: FELKÉSZÜLÉS: JÓL SIKERÜLT A FŐPRÓBA

BEZÁRT AZ ÁTIGAZOLÁSI PIAC

Péntek éjfélig alakíthatták kereteiket az ország labdarúgó csapatai, hiszen addig tartott a téli átigazolási időszak. Csapatunkban most nagyobb volt a mozgás mint nyáron, de hogy erősödtünk-e, arra csak néhány bajnoki forduló után adhatunk egyértelmű választ.

Bővebben: BEZÁRT AZ ÁTIGAZOLÁSI PIAC

FELKÉSZÜLÉS: ÚJRA NÉGY GÓLT LŐTTÜNK

undefinedA Vízművek ellen nem volt elég négy rúgott gólunk, az Ikarusszal szemben viszont igen. A teljesítményünk most is kicsit hullámzó volt, de a győzelmünk így is teljesen megérdemeltnek mondható.

Bővebben: FELKÉSZÜLÉS: ÚJRA NÉGY GÓLT LŐTTÜNK

2782298
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összes
1634241
0
1634241
1148057
1634241
0
2782298
Your IP: 3.234.241.200
2020-07-11 13:16:41
U17TTTT.jpg