MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 1 - 0

NEM SZÉP JÁTÉKKAL UGYAN, DE HÁROM PONTOT SZEREZTÜNK

foto: MTC-Veresegyház

 

Pest megyei I. osztály, 5. forduló:

MAGLÓDI TC - GÖDÖLLŐI SK 1 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 150 néző

jv: Szalai Z. (Vargha T., Volentics E.)

gól: Varga B. (öngól)

sárga lap: Molnár O., Rajz M. ill. Milkó D.

Read More

Maglódi TC: Szacskó L. - Kovács Z., Pápai D., Molnár O., Albirt M., Rajz M., Budafai G. (Németh Zs. 54p), Lami I. (Greskó G. 62p), Lukács B. (Szirtesi A. 72p), Gál J. (Schirilla Gy. 62p), Ondrik B. (Számpor E. 82p) vezetődző: Herédi Attila

Gödöllői SK: Rácz M. - Nagy B. (Czuczor A. 77p), Varga B., Hevesi M., Józsa T., Maródi Gy., Milkó D., Kaiser L., Koziorowski R., Milkó D. (Mészáros D. 67p), Gál L. (Dolhai M. 46p) vezetőedző: Szász Ferenc

Csapatunk hősies játékának köszönhetően egy jó ellenféllel szemben tudott három pontot szerezni. Az első félidőben egy vendég kapu előtti kavarodás során előnyhöz jutottunk, amikor is Albirt Mátyás szorításában a gödöllői Varga Bencét lőtték mellbe, akiről a saját kapujába pattant a labda. A második félidőben a négy csatárral rohamozó Gödöllő nem tudott túljárni a védekezésre berendezkedett csapatunk eszén. Felnőtt gárdánk immár három forduló óta tartó, kapott gól nélküli veretlenséget mondhat magának.

 

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): Sajnálom a nézőket és magunkat is, mert játékban nem nyújtottunk valami maradandót, viszont úgy gondlom, ha egy csapat visszafogott játéka ellenére is győzni tud, az meg is érdemli a három pontot. Ma annyi volt bennük, hogy elrontsuk az ellenfél játékát annyira, amennyire lehet, miután ez sikerült, három ponttal elettünk gazdagabbak.

Három meccsen hét pont és nulla kapott gól. Mondhatjuk, hogy szárnyal a csapat? Legalábbis a védelem az biztos!

A védelem stabilitása minden csapat esetében a legfontosabb. Elkezdtük a bajnokságot, ahol az első két fordulóban sérülések és eltiltások hátráltattak minket, ami miatt változtatnunk kellett a hátsóalakzaton. Azok a játékosok, akik bekerültek viszont bizonyítottak és jó kapusteljesítmény mellett egyszerűbb, de hatékonyabb játékkal nulla kapott góllal lehozztuk a mérkőzéseket.

 

További eredmények:

Halásztelek - Tura 2 - 2

Tököl - Veresegyház 4 - 0

Vecsés - Dabas-Gyón 2 - 2

U212015.jpg

Partnereink