Kecskéd-Maglódi TC 2-2

LAZÁBB JÁTÉKKAL CSAK EGY DÖNTETLEN A VISSZAVÁGÓN, DE A LÉNYEG, HOGY JÖVŐRE IS AZ NB III-BAN FOLYTATJUK.

 

NB III. osztályozó, visszavágó:

KECSKÉD KSK - MAGLÓDI TC

 2 - 2 (1 - 0)

Kecskéd, 300 néző

játékvezető: Papp Á. (Huszár B., Pirkó P.)

gólszerző: Szappanos A. 35p, Földi B. 57p ill. Baranyai P. 80p, Rakita G. 92p

sárga lap: Tomayer R., Katona R. ill. Rakita G.

Read More

Kecskéd KSK: Grósz J. - Berki G., Tomayer R., Szappanos A. (Uher Z. 78p), Földi B. - Tomayer Á., Bercsi B. (Kiss Zs. 55p), Kerner Z., Kucsera L. - Katona R. (Babér D. 76p), Ignácz K. vezetőedző: Linczmaier László

Maglódi TC:  Retezi K. - Szőke R., Molnár O., Rakita G., Bornemissza I. - Budafai G., Németh Zs. (Haciglu S. 35p), Lukács B. (Greskó G. 78p), Vincze L. (Baranyai P. 62p) - Pintér A., Nagy T. edző: Baranyai Pál

 

Szépszámú hazai és maglódi szurkolók előtt, rendezett és szép sporttelepen léptünk pályára az NB III-as osztályozó visszavágó mérkőzésén. Miután az összecsapás az első mérkőzésen eldőlt, így nagyon izgulnunk nem kellett, ami rá is nyomta a bélyegét a találkozóra. A múltkoti mérkőzéshez képest hiányzott Szacskó László, Weisz Tamás, Polyák Balázs, Lovrencsics Balázs ráadásul a 35. percben sérülés miatt Németh Zsoltot is le kellett cserélni. A lelkes kecskédiek ki is használták tartalékos és kissé fásult játékunkat és már az első félidőben megszerezték a vezetést, amit a másodikban még egy góllal meg tudták toldani. Baranyai Pál beállása után kicsit feljavult a játékunk, ami a játékos-edző révén előbb a szépítést, majd a 92. percben a pályaedző-játékos Rakita Gábor találatával az egyenlítést eredményezte. Egy győzelemmel és egy döntetlennel, 10-2-es gólkülönbséggel, megérdemelten vívtuk ki a harmadosztályú tagságot. Érdekesség, hogy a bajnokságban előttünk végző RKSK kiesett a Pest megyei bajnok Veresegyház ellenében.

 

Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): - A harcos hazaiakkal szemben ma csak egy döntetlenre voltunk képesek, de ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a bentmaradáshoz.

 

Tabányi Pál (elnök, Maglódi TC): - Sokáig harcoltunk azért, hogy másodosztályúak lehessünk, ám most érzem úgy hogy feljebb léptünk, hiszen egy eddigieknél erősebb NB III tagjai lettünk, ami a mi helyzetünket, a mi anyagi viszonyainkat ismerve különösen nagy dolognak tartok. El kell ismernünk nagy szerencsénk volt, hogy odaértünk a második legjobb hatodik helyre és azért, hogy könnyebb ellenfelet kaptunk az osztályozón. Ha helyt akarunk állni a következő szezonban, akkor meg kell erősíteni a csapatot. Igyekszünk az utánpótlást is minél rendezettebb formába tenni, amiben a TAO pályázati pénzek nagy segítségünkre lesznek. Egy szóval szeretnénk, ha következő szezon nívósabb bajnokságához minden tekintetben felnőni.

A két osztályozó mérkőzést tekintve volt olyan, akinek a játéka különösen tetszett Önnek?

- A mai mérkőzésen Budafai Gergőé, míg a maglódi találkozón Lovrencsics Balázs, Weisz Tamás és Vincze László játéka tetszett.

 

Merczel János (ügyvezető, Maglódi TC): - Igaz, hogy a bajnokság elején a feljutást céloztuk meg, de a bajnokság közben rengeteg sérültünk és különböző problémáink voltak, így ennek a tudatában nagy dolog, hogy végül a harmadosztályban maradhattunk. Köszönöm szépen mindenkinek a teljesítményét, gratulálok a fiúknak és persze az edzőknek az NB III-as tagság kivívásához! Továbbá gratulálok a Felsőtárkánynak, akik a Mátra csoportot megnyerve, ugyan az osztályozón kétszer kikapva, mégis az NB II-ben folytathatják!

 

Király József (technikai vezető, Maglódi TC): - A párharc már az első találkozó, első 45 percében eldőlt. Gratulálok a fiúknak a bentmaradáshoz!

U14farsang.jpg

Partnereink