MAGLÓDI TC - INTER CDF 0 - 5

undefined

Mielőtt bárki nagyokat legyintene az eredmény láttán, szögezzük le gyorsan, hogy egy kiváló labdarúgókból álló csapattól kaptunk ki, akik csak adminisztratív okok miatt kell, hogy a budapesti másodosztályban szerepeljenek, amit egyébként száz százalékos teljesítménnyel vezetnek. A csapat kilencven százalékát jó képességű afrikai labdarúgók alkotják, akik számára csak dobbantó az Inter csapata. Ennek is betudható, hogy számos NB III-as csapat elvérzett már velük szemben.  

Felkészülési mérkőzésen:

MAGLÓDI TC - INTER CDF SE 0 - 5

Budapest, Ikarus-pálya

fotó:valogatott.blog.hu

Herédi Attila (vezetőedző, Maglódi TC): - Szakmailag igen hasznos mérkőzést játszottunk egy nagyon jó csapat ellen, ami jól szolgálta a felkészülésünket is, hiszen más mentalitású, más futballkulturát képviselő egyesület az Inter.

Két és fél hét van a bajnoki rajtig. Elégedett az eddigi munkával?

Alakulgatunk, vannak bíztató jelek, de természetesen még mindig van hova fejlődnünk, mind taktikai, mind mentális téren. Az elkövetkező időszakból megpróbáljuk a legtöbbet kihozni, hogy a lehető legjobb formába lendüljünk az tavaszi első fordulóra. Sajnos vannak még hiányposztjaink is. Ezekre igyekszünk mihamarabb megoldást találni.

 

Következik:

2015. február 18., szerda, 18:00 Budapest:

BP. HONVÉD U21 - MAGLÓDI TC

2015. február 21., szombat, 11:00 Péteri:

PÉTERI (megyei II. o) - MAGLÓDI TC

 

U15maglod.jpg

Partnereink