Hatvan-Maglódi TC 1-0

Nem sikerült a bravúr.

 

NB III., Mátra csoport, 12. forduló:

FC HATVAN - MAGLÓDI TC

1 - 0 (1 - 0)

Hatvan

jv: Pap I. (Babcsán Á., Csáky T.)

gólszerző: Szabó R. 5p

sárga lap: Hibó I., Szabó R., Székesi Á. ill. Szőke R., Vincze L.,Bornemissza I., Pintér A.

Read More

 

FC Hatvan: Bollók G. - Hibó I., Surányi G., Tóth P., Radovits V. - Juhász B., Szabó R. (Horváth K. 92p), Simon M. (Szilágyi N. 84p), Franyó R. (Németh P. 69p) - Illés B., Székesi Á. vezetőedző: Gálvölgyi I.

Maglódi TC: SZACSKÓ L. - Németh Zs., Szőke R., Polyák B., Vincze L. - Budafai G. (Salami Ahmed 67p), BORNEMISSZA I., Weisz T., Lukács Á. (Csák Zs. 57p) - Lovrencsics B, Pintér A. (Jakab D. 46p) játékos-edző: Baranyai Pál

 

Az utóbbi idők betegsége, sajnos a Hatvan ellen is elő jött. A Salgótarján és az RKSK után most is korán hátrányba kerültünk. Szabó góljával már az ötödik percben megszerezte a vezetést a hazai együttes, így ismét csak futhattunk az eredmény után. Labdabirtoklásunk jó volt, de a kapura csak minimális veszélyt jelentettünk. A Hatvannak pedig bőven elég volt kontrákra berendezkednie, amiből többször el is jutottak a kapunkig. Tovább növelni az előnyüket azonban nem tudták, köszönhetően például Szacskó Lászlónak, aki büntetőt fogva tartotta életben a pontszerzés reményét, ami végül nem sikerült. A listavezető otthonában, ráadásul csak egy góllal, ki lehet kapni, de mégis szívhatjuk a fogunkat, mert jó lett volna pontot szerezni. Reméljük az Ózd ellen győzünk és sikerrel zárjuk az őszi szezont. 

 

Baranyai Pál (játékos-edző, Maglódi TC): - Nagyon gyengén játszottunk, ezért megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a hazai csapat.

U15maglod.jpg

Partnereink