MAGYAR KUPA MECCSEL INDUL A SZEZON

Két hónapnyi pihenő után szombaton új szezon indul. A 2014/2015-ös évad a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójával indul a számunkra.  Miután a Nemzeti Bajnokság harmadik vonalához tartozunk, alanyi jogon, selejtezők nélkül tagjai vagyunk a főtábla 128 csapatot számláló mezőnyének. Ettől az évtől kezdve, már az első fordulóban pályára lépnek NB I-es csapatok is, de a sorsolás szeszélye folytánk nekünk mégis "csak" egy megyei első osztályú rivális jutott, mégpedig a Csongrád megyei Mórahalom VSE. Megfiatalított felnőtt csapatunknak ez lesz az első igazi megmérettetése.

 

2014.08.09. szombat 17:00,  Magyar Kupa 1. forduló:

MÓRAHALOM VSE - MAGLÓDI TC

Mórahalom, Városi Sporttelep, jv: Csonka B. (Csatári T., Flinta Z.)   

honlapjuk: http://morahalomvse.freewb.hu/

 

Noha örömteli a főtábla és voltuk is már itt néhányszor, de túl sok babér eddig nem termett számunkra. Két éve az emlékezetes velencei kiránduláson estünk ki, ahol a félidei 4-1-es vezetésünk után 6-6-ra végeztünk, majd büntetőkkel kiestünk.

 

2012/2013

1. forduló: VELENCE SE  - MAGLÓDI TC 6 - 6 (1 - 4) büntetőkkel:5-4

g: Lovrencsics B. 2, Jakab D. 2, Weisz T., Budafai G.

 

2011/2012

1. forduló: ÚJBUDA - MAGLÓDI TC 1 - 0 (0 - 0)

 

A Mórahalom tavaly a megyei I. osztály harmadik helyén végzett. Keretét több rutinos NB II-öt és NB III-at megjárt labdarúgó alkotja, ilyen a játékos-edző Magyar Görgy is, aki a csapat egyik gólfelelőse is egyben. A másik támadóra Szőke Péterre is érdemes figyelni, hiszen tavaly 30 góljával a góllövőlista második helyén végzett. A tavaly is országos főtáblára kerülő Mórahalom már első fordulóban búcsúzott a harmadosztályú Szekszárd ellenében. Reméljük a forgatókönyv idén is hasonló lesz a számukra.

U7.jpg

Partnereink