VERESEGYHÁZ - MAGLÓDI TC 1 - 2

SOKAK ÁLTAL TEMETETT CSAPATUNK EGYRE INKÁBB FORMÁBA LENDÜL ÉS ELSŐ GYŐZELMÉT IS MEGSZEREZTE!

foto: Gyuricza László (Maglódi TC-III. Kerület)

A Diósdról érkező Molnár Péter kettőt villant két perc alatt. Az egyiknél egyedül kilépett a lesre játszók közül, majd 25 méterről alábökve a hosszúsarokba emelt. 2 percre rá leatletizálta a hátvédjét, területre beadott és az érkező Horváth Martin látványos kapás gólt ért el, belsővel 12 méterről a hálóba pofozta a játékszert. Voltak még lehetőségeink, de sokszor állítottak meg minket lesen. Az utolsó 10 percben két 11-est is rúghatott az ellenfél. Mi szemszögünkből két felet, de így talán egy jogos lehetett. Dezső Krisztián az elsőt hárította, a másodikat már berúgták.

 

Felkészülési mérkőzéseken:

VERESEGYHÁZ VSK - MAGLÓDI TC 1 - 2 (0 - 2)

Erdőkertes

gól: Molnár P. 60p, Horváth M. 62p,

 

1.félidő: Roma - Bogdán, Báthori, Knujber, Bencsik, Budafai, Lukács Á., Oroszi, Horváth, Gecse, Földi

2.félidő: Dezső - Sebők, Németh, Bátori, Krekács, Budafai, Molnár, Pokorádi, Greskó, Vincze, Bartha

Bajor Tibor (vezetőedző, Maglódi TC): Gratulálok a csapatnak, ami a hétközepén nem ment, az most igen. Meg tudtuk tartani a vezetésünket. Halkan jegyzem meg nem volt egyszerű, apró külső nyomás is volt a csapaton, de mentálisan elbírta. Ettől azért nem lettünk egyből jobb csapat, mint voltunk, de kellenek az ilyen apró rész sikerek is, hogy mentálisan is erősödjünk. Ezek adják vissza a játékosok önbizalmat, ami tavaly elveszett, mert sokan nem tudtak rendszeresen játszani. Az út legelején járunk, nem mindegy hogy mennyire rögös, az az út. Sok apró góllal tudjuk simítani.

Az első félidőben kisebb mezőnyfölényben játszott ellenfelünk. Mi az elején bealudtunk egy kicsit, ugyanis aki nincs hozzászokva a délelőtti mérkőzésekhez, az sokkal nehezebben tudja magát ráhangolni a mérkőzésre. Ellenfelünk nyomott az elején, de igazi nagy gólveszély nem volt, csak lehetőségek, de utolsó passzaik elhaltak. Mi nagyon pontatlanok voltunk labdakihozatalban, és mi is kicsit bátortalanok voltunk a ziccer passzoknál. Az első félidőben egy-egy nagyobb helyzet maradt ki. A második félidőben mindkét csapat cserélt, ahogy ez edzőmérkőzésen megszokott. Mi egy kicsit módosítottunk a szerkezeten is, és nagyon bejött. A középpályán agresszívebben tudtunk labdát szerezni, így onnan lehetett néhány kontrát végigvinni. A Diósdról érkező Molnár Péter kettőt villant két perc alatt. Az egyiknél egyedül kilépett a lesre játszók közül, majd 25 méterről alábökve a hosszúsarokba emelt. 2 percre rá leatletizálta a hátvédjét, területre beadott és az érkező Horváth Martin látványos kapás gólt ért el, belsővel 12 méterről a hálóba pofozta a játékszert. Voltak még lehetőségeink, de sokszor állítottak meg minket lesen. Az utolsó 10 percben két 11-est is rúghatott az ellenfél. Mi szemszögünkből két felet, de így talán egy jogos lehetett. Dezső Krisztián az elsőt hárította, a másodikat már berúgták. A második félidőben stabilabb arcát mutatta a csapat, ami jó kiindulási pont a jövőre nézve. Elbíznia senkinek sem szabad magát, mert még mindig nem vagyunk egy 90 perces csapat. Továbbra is öt edzéssel készülünk. Kedden játszunk hazai pályán 18 órakor a Tápiószecsővel. Szerdán egy lazább napot tervezünk az Oxygén fitnessben Budapesten. Csütörtök, péntek edzünk és így készülünk a Mórahalmi kupamérkőzésre.

 

Most elégedett volt a fiatal labdarúgóinkkal?

A múlt héten is nagyon elmarasztaltuk a fiatalabb játékosainkat, ezen a mérkőzésen viszont bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Koruknál fogva ez hullámzó teljesítmény sajnos teljesen megszokott. Ha tartósítani tudják formájukat, és meg lesz a kellő türelem alázat, akkor sok örömet szereznek majd a szurkolóinknak. Hét közben Lanczkor Gábor úgy döntött, hogy Dabason folytatja pályafutását, sok sikert Kívánunk neki. Ezzel viszont utat nyitott egy másik fiatal tehetségnek, helyette Oroszi Benjámint igazoljuk le arra a posztra. A fiatal játékost egyszer már 45 percig láthatták a nézők.

 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink