IKARUS - MAGLÓDI TC 2 - 2

undefined

Nagy változásokon átmenő keretünk, a fáradtságtól elcsigázva döntetlenre végzett a Budapesti élvonalban szereplő Ikarus csapatával.

Felkészülési mérkőzéseken:

IKARUS BSE - MAGLÓDI TC 2 - 2 (0 - 0)

Budapest

g: Földi D. 2

 

1 félidő: Roma -  Bornemissza, Bátori, Matyó, Krekács, Bencsik, Budafai, Lanczkor, Vincze, Horváth, Pokorádi

2. félidő: Dezső - Bogdán, Németh, Matyó, Krekács (Vincze 70p), Gecse, Budafai, (Lanczkor 61p), Pokorádi (Horváth 71p) Bartha, Földi, Dombai

 

Az alábbiakban Bajor Tibor értékelését olvashatják.

A csapat egy erőnléti edzéssel készült az Ikarus elleni mérkőzésre, ahová nem az egész keret ment, mert új játékosokat teszteltünk. Az első félidőben ólomlábakon mozgott a csapat. A védelem több párharcot is elvesztett, ezzel kisebb helyzeteket összehozva ellenfelünknek. Középpályás sorunk még mindig túl széles, ezáltal nem tudjuk egymást kisegíteni. Bencsik Roland révén több veszélyes kontrát vezettünk, ahol az egyiknél csak a felső kapufa mentette meg a hazai csapatot a góltól. Összességében a félidő lassú és körülményes játékot hozott. A második félidőre tovább fiatalodott, amúgy sem idős csapatunk. Támadó játékunk is feljavult. Az 56. percben Bartha Szilárd passzát Földi Dániel lőtte a kapuba, amivel ugyan megszereztük a vezetést, de sajnos a 65. percben Krekács megadta magát a fáradságnak, így összehoztunk egy büntetőt, amivel 1-1-re módosult az eredmény. Az utolsó húsz percre összeesett a játék, a sok csere-bere és a fáradság miatt. Mindkét oldalon sok helyzet maradt ki. Ezek középpályások összeszokatlansága, és az eladott labdák sokasága miatt keletkeztek. A mérkőzés egy gyors gólváltással fejeződött be. 88. percben Dombai Dávid erőszakossága után Földi Dániel révén újra előnyt szereztünk, de a 90. percben, amikor mi kontrázhattunk volna, többen túlfutottak a labdán. Sajnos eladtuk  a játékszeret és végül  az ellenfelünk  újra egyenlített. Sajnos mentálisan is elfáradtunk a végére. Sok munka lesz még a csapattal, bízom benne, mikor már csökkeni fog a terhelés, figyelmünk, pontosságunk, tudatosságunk is javulni fog.

 

A kezdeti bizonytalanság miatt sok játékos távozott, akiket a szakvezetés igyekszik mihamarabb pótolni. Akik új csapat után néztek: Banai Balázs (Salgótarján), Domonyi Roland (Dabas), Szőke Róbert (Kistarcsa), Lázár Benjamin és Murinai Barnabás (ESMTK), de rajtuk kívül valószínű Weisz Tamás, Szkunc Vjacseszlav, Csepregi Tamás távozása is, de biztosat csak az átigazolási szezon után tudunk mondani.Azért a kiszemeltek listáján is vannak szépszámmal. A több eddig az ifjúsági csapatban szereplő játékoson kívül úgy tűnik visszatérhet Bencsik Roland (Üllő) és Greskó Gábor (REAC), érkezhet a Báthori, Horváth duó Tápiószecsőről, Pokorádi Dániel (ESMTK), Sztehlik Gábor (Kecskemét), Molnár Péter (Diósd), Dombai Dávid (Soroksár), Földi Dániel (MTK) és Gecse Milán (Airnergy HFC).

A távozókhoz hasonlóan azt, hogy ki az, aki biztosan érkezik csak átigazolási piac bezártával tudunk mondani. 

U13 csapatkep.jpg

Partnereink