Eger-Maglódi TC 2-2

Tíz emberrel pontot szereztük a megerősített Eger ellen.

NB III., Mátra csoport, 5. forduló:

                

EGER FC II. - MAGLÓDI TC

2 - 2 (0 - 0)

Eger, 100 néző

jv: Dolnegó B. (Varga G., Szigetvári Z.)

gólszerző: Albert Á. 67p, Piller J. 79p ill. Weisz T. 57p., Jakab D. 80p

sárga lap: Piller J., Szőllősi R., Kabele J., Tchami N. ill. Budafai G., Bornemissza I., Molnár O.

kiállítva: Molnár O. 38p. (második sárga lap)

Read More

undefined       

Weisz Tamás jó játékát góllal koronázta meg, Jakab Dávid gólja pedig a döntelent jelentette.

 

Eger FC: Brljak D. - Zsíros Á. (Mikó N. 77p), Kasza D., Mecinovic J., Piller J. - Albert Á., Szőllősi R., Kabele J. (Horváth Z. 59p), Simeon H. - Zvara D., Tchami N. vezetőedző: Nagy Endre

Maglódi TC: Kovács B. - Molnár O., Szőke R., POLYÁK B., Bogdán Sz. - BORNEMISSZA I., WEISZ T., Németh Zs. (Budafai G. 74p), PINTÉR A. (Csák Zs. 88p) - Lukács Á. (Jakab D. 57p), Lovrencsics B.  edző: Baranyai Pál

 

Az Eger ma nagyon győzni szeretett volna, nagyon szerette volna megszerezni az első győzelmét, de hiába a hét visszajátszó, hiába a majd' félóra emberelőny csapatunkat így sem tudták két vállra fektetni. Sőt, ha a kapu előtt jobban koncetrálunk, akár nyerhettünk is volna. Góljaink mellet több nagyobb lehetőség is kimaradt, főleg Jakab Dávid és Lovrencsics Balázs előtt, míg a hazaiak kevesebb támadásból tudtak ugyanannyi gólt szerezni, mint mi. Sajnos a 38. percben a kiállítás sorsára jutott Molnár Ottó, akit Dolnegó Bálint második sárga lapja után küldött zuhanyozni. Közvetlen ezután rúghatott ezután büntetőt az Eger, de Kovács Balázs a helyén volt. Fájó lehet a pontvesztés, fájó lehet az, hogy egy ellenfél egyszer erősebb, egyszer gyengébb csapattal áll ki, felborítva ezzel a reális erőviszonyokat, viszont ez az egy pont csapatunk erejét és tartását bizonyítja és azt, hogy a Baranyai-legénység sokkal többre hivatott.

 

Nagy Endre (vezetőedző, Eger FC) - Reális döntetlen született. Mindkét együttes megszerezhette volna a győzelmet. Igazán az emberelőnyünket nem tudtuk kihasználni, sok volt a pontatlan passz és a kihagyott 11-es. (www.egrifc.hu)

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC):  - Úgy érzem, hogy tíz emberrel egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből, mert vezettünk és több helyzetet alakítottunk ki, mint a hazaiak. Körülmények figyelembe vételével azonban örülünk az egy pontnak is.

Király József (technikai vezető, Maglódi TC): - Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez! Nem lehetünk szomorúak, hiszen az Egerben heten játszottak vissza az NB I-es keretből, ráadásul a találkozó nagy részében emberhátrányban voltunk. Amiénk egy NB III-as csapat, de az biztos, hogy a csapat egyik játékosát sem cserélném el az Eger visszajátszóira.

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink