MONOR - MAGLÓDI TC 0 - 1

Jó hangulatú mérkőzésen, sok néző előtt begyűjtöttük a hőnáhított három pontot, amivel 18 forduló után végre elkerültünk a 15. helyről.

 

 

NB III., Közép csoport, 29. forduló:

MONOR SE - MAGLÓDI TC

 0 - 1 (0 - 0)

Monor, 400 néző

jv: Pintér Cs. (Pirkó P., Szabó P.)

gólszerző: Szkunc V. 51p

sárga lap: Csáki N., Barcsai R., Kavalacz M., Sinkó B. ill. Bogdán Sz.

RKSK: Járvás L - Csáki N., Horváth D., Villányi G., Barcsai R., Csőke I., Benke B., Kavalecz M., Molnár Á., Sinkó B., Vándor K. (Farkas K. 71p) vezetőedző: Vezér Ádám

Read More

Maglódi TC: ROMA G. - BOGDÁN SZ., NÉMETH ZS., Szőke R. (Matyó M. 68p), MURINAI B. - LANCZKOR G., Domonyi R. - Lázár B. (Lukács Á. 46p), Hollauer B., Szkunc V. - Csepregi T. (Lukács B. 85p) edzők: Baranyai Pál és Weisz Tamás

A találkozó jó iramban kezdődött, igaz riadalmat a helyzetek nem, inkább a gyűlekező esőfelhők okoztak. Túl nagy kockázatott egyik csapat sem vállalt, aminek a következménye az lett, hogy a lelkesedés is visszaesett. Érezhető volt, hogy a Monornak elég az egy pont is, így fejetlenül nem támadtak. Egy ziccerük ugyan volt, de azt Roma hárította.

A második félidő már jóval eseménydúsabb volt. A győzelem érdekében nagyobb erőket mozgósítottunk, aminek hamar meg is lett az eredménye és mindössze hat perc elteltével sikerült megszereznünk a vezetést. Bogdán Szabolcs távolról megeresztet bombája még lepattant a kapufáról szerencsére éppen Szkunc Vjacseszlav elé, aki mintegy hét-nyolc méterről már szerencsére nem hibázott és megszerezte a vezető gólunkat. A hazaiak ezután minden mindegy alapon jobban ránk jöttek, helyzeteik is megvoltak, de a kinyíló védelemben szemben nekünk is akadtak lehetőségeink bőven. Nem is akármilyenek. A 78. percben Kavalecz Márk szabálytalansága miatt ugyanis büntetőhöz jutottunk. Sajnos a hatalmas lehetőséggel nem sikerült élnünk, hiszen Domonyi Roland rosszul helyezett lövését Járvás hárítani tudta. Ekkor tehát még nem tudtuk eldönteni a mérkőzést, de az előnyünket végül sikerült megtartani.

 

Ha nyerünk, nagy valószínűséggel bentmaradunk, hiszen az ESMTK és a Bölcske egymás ellen játszik és mind a kettő, ugye nem nyerhet.

Ha csak döntetlent játszunk, akkor bíznunk kell az ESMTK-ban, mert ha nyernek akkor a Bölcske elé kerülünk és abban, hogy a Dabas nem nyer. Ebben az esetben a 13-ok leszünk, de ekkor már nézni kell a Nyugati Veszprémet és a Keleti Ferencváros II-öt, akik mindketten már biztonságban lévő csapattal játszanak. A legrosszabb 13. búcsúzik a harmadosztálytól.

Ha nyer a Dabas és a Bölcske az ESMTK ellen, mi döntetlenezünk és a Monor is kikap. Utolérjük ugyan az Erzsébetet és a Monort és a Dabast, de megelőzni nem tudjuk majd őket, mert több győzelmük van, mint nekünk.

Ha kikapunk búcsúzunk. Igaz még ekkor is bízhatunk a visszalépésekben és egyéb más tényezőkben. Bár ezeket is jobb lenne legjobb kiesőként várni. A lényeg, hogy kapjuk el Szegedet és hagyjuk a matematikát a fenébe!

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): Az első félidőben rosszul és fegyelmezetlenül játszottunk. A Monor ekkor jobb volt, akár vezethetett is volna, de Roma bravúrjának köszönhetően nem kerültünk hátrányba. A szünetben sikerült rendben tenni a dolgokat fejeket és a második félidőben már mi egyértelműen átvettük az írányítást. Ha jobban koncetráltunk, gondolok itt például a kihagyott büntetőre, több góllal is nyerhettünk volna.

 

További eredmények:

Szekszárd - Gyula 0-1

Videoton II - Baja 2-0

Soroksár - Dabas 5-1

Bp. Honvéd - Dunaharaszti 4-1

Komló - ESMTK 1-2

Szeged - Rákosmente 0-0

Bölcske - Orosháza 3-4

U1416MTCnevvel.jpg

Partnereink