MAGLÓDI TC - GYULA 2 - 0

 MEGTÖRT A JÉG! NYERTÜNK!!!

undefined

NB III., Közép csoport, 23. forduló:

MAGLÓDI TC - VÁRFÜRDŐ-GYULAI TERMÁL FC

 2 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Móri T. (Németh I, Makkosné Petz B.)

gólszerző: Bogdán Sz. 28p, Csepregi T. 65p

sárga lap: Weisz T. ill. Kovács T.

 

Read More

Maglódi TC: Roma G. - Bogdán Sz., Oláh M., Murinai B., Domonyi R., Németh Zs. (Budafai G. 76p), Szkunc V., Matyó M., Weisz T., Hollauer B. (Lanczkor G. 89p), Csepregi T. (Lukács Á. 80p)  edzők: Baranyai Pál és Weisz Tamás

Gyulai FC: Nagy B. - Vincze D., Kovács T., Dócza G., Sipos K., Kukla Zs., Bálint B., Okos I. (Kristóf G. 60p), Zádori E., Zádori S., Fritea R. (Kondoros D. 68p) vezetőedző: Popovits Pál

Tavaly augusztus óta, húsz nyeretlenül megvívott bajnoki után végre újra győzni tudtunk. Szombaton nagyon kellemes ellenfélnek igérkezett a Gyula, hiszen nem fejtett ki akkor ellenállást, mint amitől tartottunk. A 28. percben Vjacseszláv Szkunc beadását Bogdán Szabolcs becsúszva lőtte Nagy kapujába, majd a 65. percben ismét a kiváló védő volt az egyik főszereplő. Bogdán nem túl jól beadott szöglete, szerencsére visszajutott a feladóhoz, aki újra próbálkozhatott, csak ezúttal sikerrel. A beívelt labdát Csepregi Tamás fejelte a Gyula kapujába. Lélektanilag nagyon fontos három pontot szereztünk. A hétvégén nem nyert az előttünk álló ESMTK, Monor, Dabas és Baja négyes egyike se, így újra látótávolságba került a bentmaradást jelentő 12. hely.

 

 

Bogdán Szabolcs egy gól és egy gólpassz

 

 

Baranyai Pál (edző, Maglódi TC): A találkozót nyolcvan százalékba mi irányítottuk, ami végre gólokban is megmutatkozott, így megérdemelten nyertük. Mondanom sem kell mennyire fontos volt ez a siker. Mindent meg fogunk tenni a bentmaradás érdekében és remélem ezután a srácok is felszabadultan fognak játszani, mert céljainkat csak úgy érhetjük el. Külön nem szeretnék senkit kiemelni, mert mindenki sokat tett a győzelemért.

Popovics Pál (vezetőedző, Gyula): Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen egy olyan társulattal találkoztunk, amelynek nem volt mit veszítenie. Az első gól után ébredtünk fel, addig nem voltunk agresszívek és a szikra sem volt meg a csapatomban, a végeredményhez azonban hozzájárult a gyenge játékvezetés is.

 

További eredmények:

Bp. Honvéd II. - Soroksár 3-2

Komló - Videoton II. 0-4

Monor - Orosháza 2-2

Szeged - Baja 6-2

Bölcske - Szekszárd 1-1

ESMTK - Dunaharaszti 2-3

U7.jpg

Partnereink