MAGLÓDI TC - SOROKSÁR 0 - 2

 ISMÉT FEJET KELLETT HAJTANUNK.

undefined

NB III., Közép csoport, 19. forduló:

MAGLÓDI TC - SOROKSÁR SC

 0 - 2 (0 - 1)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző

jv: Dolnegó B. (Bede T., Hima A.)

gólszerző: Lovrencsics B. 15p, Márkus T. 92p

sárga lap: Hollauer B., Budafai G. ill. Urbán P.

Read More

Maglódi TC: Roma G. - Murinai B., Buzás V. (Budafai G. 46p), Oláh M., Bogdán Sz. - Lázár B. (Bornemissza I. 61p), Weisz T., Németh Zs. (Lukács Á. 77p), Banai B. - Hollauer B., Csepregi T. vezetőedző: Gálvölgyi István

 

Soroksár SC: Tarczy P. - Urbán P., Pandur P., Farkas A., Vég B., Lannert B., Balogh B. (Tóbiás Zs. 66p), Hodgyai L. (Márkus T. 79p), Lisztes K., Rábold R., Lovrencsics B. (Vass Zs. 89p) vezetőedző: Varga Attila

 

Kevés néző előtt, hatalmas szélben mérkőztünk a listavezető Soroksár csapata ellen. Lényeges volt, hogy a szél támogatását kihasználva esetleg előnyt szerezzünk, de hiába sikerült jól térfelet választanunk és hiába voltak hatalmas lehetőségeink pontrúgások után gólt mégis csak a szembeszélben játszó a Soroksár szerzett vezetést. A tizenötödik percben egy lecsorgó labdát Lovrencsics Balázs húzott háttal, ollózó mozdulattal Roma kapujába. A második félidőben a szél támogatta éllovas szerencsére nem gázolt át rajtunk, de az utolsó percben, a csereként beállt Márkus azért megtudta duplázni az előnyüket.

Sajnos ismét vereséget szenvedtünk úgy, hogy nem tudtunk gólt szerezni, igaz a bajnokság két igazán erős ellenfelén már túl vagyunk. Valahol mondhatjuk, hogy a bentmaradásért folytatott harcot csak most kezdjük el, hiszen mostantól verhetőbb ellenfelekkel találkozunk, igaz a mi helyzetünkben, ennyi kudarcélmény után nehéz lesz Gálvölgyi Istvánnak felrázni a srácokat. Reméljük sikerrel jár és letudjuk dolgozni a jelenlegi nyolc pontos lemaradásunkat a biztos bentmaradó pozícióhoz képest.

 

Gálvölgyi István (vezetőedző, Maglódi TC): Irreális körülmények között játszottuk és két buta védelmi hiba után kapott gólokkal sajnos megint alulmaradtunk. Ismét bebizonyítottuk, hogy nem félünk és bátran játszunk akár az éllovas ellen is, de ahhoz, hogy nyerni tudjunk sokkal nagyobb önbizalomra lenne szükségünk.

 

További eredmények:

Monor - Dabas 1-4

Dunaharaszti - Gyula 1-0

ESMTK - Visdeoton II. 0-2

Komló - Bölcske 0-0

Orosháza - Baja 2-2

Szeged - Honvéd 2-0

RKSK - Szekszárd 6-0

futsal202209.jpg

Partnereink