BP. HONVÉD - MAGLÓDI TC 2 - 0

 ELMARADT A CSODA.

 

undefined

 

NB III., Közép csoport, 18. forduló:

BP. HONVÉD-MFA - MAGLÓDI TC

 2 - 0 (0 - 0)

Budapest, Bozsik Stadion

jv: Bereczki M. (Temleitner K., Vad A.)

gólszerző: Kapacina V. 67p (11-esből), Kapacina V. 77p

sárga lap: Marku K., Kapacina V., Daru B., Mensah E. ill. Weisz T., Oláh S.

 

Bp. Honvéd MFA: Szemerédi N. - Sundas A., Marku K., Bobál D., Csemer Gy. - Csábi M. (Vernes R. 79p), Nagy G., Gazdag D. (Lőrinczy A. 62p) - Kapacina V., Daru B., Kozma R. (Mensah E. 46p) vezetőedző: Simon Miklós

Read More

Maglódi TC: ROMA G. - MURINAI B., BUZÁS V., Oláh M., BOGDÁN SZ. - Lázár B. (Lukács Á. 70p), Weisz T., NÉMETH ZS., Banai B. (Lanczkor G. 77p) - Hollauer B., Csepregi T. (Bartha Sz. 86p) vezetőedző: Gálvölgyi István

Bíztunk a csodában, hogy talán meglephetjük a Honvédot, de sajnos a három pont számunkra ismét elmaradt. A piros-feketék különösebben nem tartottak tőlünk, hiszen csak egy az NBI-ben is gyakorta játszó játékos, Nagy Gergő kapott helyett a kezdőben, igaz a padon bevetésre várt majd mikor eldőlt a találkozó be is állt Vernes Richárd. Nálunk a múlt hetihez képest nem játszott a kiállított Szkunc, valamint a sérült Szőke Róbert és a lázas Domonyi Roland. Helyettük Murinai Barnabás, Németh Zsolt és Csepregi Tamás kezdett.

Természetesen az első perctől kezdve támadólag lépett fel a Honvéd, de megijedve nem voltunk tőlük. A hazai rohamok között mi is igyekeztünk veszélyeztetni Szemerédi kapuját, sőt kis szerencsével a félidő végén a vezetést is megszerezhettük volna. A második félidő derekán, az amúgy a mérkőzés egészében a csapatokat nem egyenlő mércével mérő játékvezető egy tizenegyest ajándékozott a hazaiaknak, amelyet Kapacina Valer értékesített is. Az igazságtalan döntés megtörte a lelkesen küzdő játékosainkat és ez egy újabb kapott gólt eredményezett. A 77. percben az egyébként jól játszó Murinai Barnabás asszisztált Kapacina második góljához, amely után végleg eldőlt a mérkőzés.

Honvéd szemmel. http://honvedfc.hu/hirek/10216

 

Gálvölgyi István (vezetőedző, Maglódi TC): Nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, de lelkesen játszottunk és a helyzeteink is megvoltak. Egy erősen vitatható büntetővel és egy egyéni hiba után végül két gólos vereséget szenvedtünk.

A vereség ellenére lát pozitív dolgokat? Kezd összeszokni a csapat.

Sajnálom, hogy a mai találkozóra sem tudtam teljes kerettel készülni betegségek, sérülés és eltiltás miatt. Ettől függetlenül érzésem szerint nem játszottunk alárendelt szerepet a harmadik helyezett Honvéd ellen. Az biztos, hogy a későbbiekben a támadóinknak nagyobb támogatást kell kapniuk a középpályáról.

 

További eredmények:

Videoton II. - Orosháza 3-2

Soroksár - RKSK 2-0

Baja - Dunaharaszti 0-0

Gyula - Dabas 1-0

Bölcske - Szeged 1-1

Monor - Komló 1-1

Szekszárd - ESMTK 2-4

U14farsang.jpg

Partnereink