MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ 4 - 0

A Csömör elleni pontvesztést a közvetlen rivális, Valkó együttesének legyőzésével igyekeztünk némileg feledtetni, ami talán sikerült is.

Tudtuk, hogy ellenfelünk inkább a hazai, kis méretű pályáján igazán veszélyes, így a Kertész Károly Stadion méretei nekünk kedvezhetnek, csupán türelmesen kell játszanunk. Csapatunk az első perctől kezdve kezdeményezőbben játszott, de támadásaink befejezésébe sok pontatlanság csúszott az egyébként paprikás hangulatú első félidőben. Vendégeink előtt csak néhány helyzet adódott, amik viszont nem voltak veszélytelenek. A 40. percben aztán Kolozsvári László révén sikerült megszereznünk a vezetést, de ahhoz hogy előnnyel vonulhassunk szünetre, kellett a játékvezető is, aki Matyó Máté büntetőterületen belüli kezezését követően továbbengedte a játékot, nem kis felháborodást kiváltva a vendégek között. A szünetet követően tudatosabb támadás építésekbe kezdtünk, mely után Ivancsó, majd Kolozsvári is eredményes tudott lenni, felőrölve így az egyre kisebb lelkesedéssel játszó vendégeinket. Góljaink sorát Halász 85. percben szerzett találata zárta le, így végül 4-0-ás győzelmet arattunk. A gólkirály-jelöltek csatáját Kolozsvári László nyerte Zámbó Tibor ellenében, igaz utóbbi még így is egy góllal vezet előtte.

Pest megyei II. osztály, Északi csoport, 23. forduló:

MAGLÓD-HELLOPARKS - VALKÓ KSK 4 - 0 (1 - 0)

Maglód, Kertész Károly Stadion, 100 néző, jv: Pádár Sz. (Forgó Zs., Motsidlovszky A.)

gól: Kolozsvári L. 2 (másodikat 11-esből), Ivancsó D., Halász B.

sárga lap: Ivancsó D., Halász B. ill. Zámbó T., Grezner D., Cseh P., Mészáros G., Nészáros D., Trabak Z.

Maglódi TC: Schritt M. - Véglás P. (Posta N. 74p), Hevesi K., Matyó M., Halász B. - Tóth G. (Nahóczky B. 75p), Ivancsó D., Papp R. (Fekete R. 78p), Dallos L. (Sándli M. 78p) - Kolozsvári L. (Balló H. 70p), Pintér A. (Kertész Z. 70p) edző: Rakita Gábor

Valkó: Nagy T. - Kósa R., Hámory Z., Kakucs N. (Trabak Z. 55p), Medveczki M., Nagy R. (Vidák A. 74p), Nagy T. (Mészáros D. 72p), Cseh P., Grezner D. (Tóth Á. 60p), Cserti B. (Farkas J. 64p), Zámbó T. edző: Szira Attila

Read More

Rakita Gábor (edző, Maglódi TC): Talán mondhatjuk, hogy magabiztos győzelmet arattunk, egy rangadónak nevezhető mérkőzésen. A játékban voltak jó és rossz periódusaink, ez az a hullámzás, amit valahogy ki kellene küszöbölnünk és akkor minden sokkal simábban működne. Lassan pörögtünk bele a mérkőzésbe, de összességében, ha kellett bruszttal, ha kellett szép játékkal, de végül megnyertük a találkozót. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a Valkónak pedig további sok sikert kívánok!

U17TTTT.jpg

Partnereink